Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
10:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровские студенты и преподаватели стали победителями и призерами Чемпионата мира по науке

Днепровские студенты и преподаватели стали победителями и призерами Чемпионата мира по науке

Команда Днепровского университета таможенного дела и финансов достойно представила наш город и всю Украину на этих престижных соревнованиях ученых всего мира.

Чемпионат мира по науке – это одно из самых значительных научных событий, позволяющее учебному заведению попасть в международные рейтинги университетов и войти в международное научное и образовательное пространство.

Международные научные соревнования включают в себя возможность предоставить статью в любой сфере науки или научному направлению, в соответствии с тематикой чемпионата. Участие в Международном научном Чемпионате, получение звания Чемпиона Мира, серебряного или бронзового призера по науке на Чемпионате Мира способствует продвижению вуза в Международных рейтингах.

В этом году на Чемпионате мира по науке Украину представлял Днепровский университета таможенного дела и финансов. В нем о достижениях команды рассказали:

«У першому Чемпіонаті Світу з Науки у Дубаї взяли участь 1236 учасників із 69 країн світу. Роботи було подано по 38 галузях науки. Нагороди здобули 360 вчених. Серед суддів було понад 30 Нобелівських лауреатів. У загальнокомандному заліку по країнах: І місце – Китай, ІІ місце – США, ІІІ місце – ОАЕ, IV місце – Індія, V місце – Франція, VI місце – Велика Британія, VII місце – Бразилія, VIII місце – Ізраїль, IX місце – Україна, X місце – Австралія.

Команда Університету митної справи та фінансів у складі: Мормуля М. Ф., к. т. н., доцента, доцента кафедри комп’ютерних наук та інженерії програмного забезпечення; Щитова О. М. – к. ф.–м. н., доцента, студента-магістра гр. К22-2м УМСФ, Щитова Д. М. – к. е. н., студента-магістра гр. К22-2м УМСФ, Романчук Л. А. – к. філол. н. стала Срібним Призером І Чемпіонату Світу з Науки у Дубаї (статті з математики та культурології). Вони отримали Цифрові Оригінали Дипломів.

Перший Чемпіонат Світу з Економічних Наук відбувся у Нью-Йорку 25-30 жовтня 2023 року. У міжнародному змаганні прийняли участь 120 учасників із 20 країн світу. Нагороди здобули 60 команд та вчених в індивідуальному заліку. Серед суддів було 9 Нобелевських лауреатів. У загальнокомандному заліку по країнам: I місце – США, ІІ місце – Великобританія, ІІІ місце – Китай, IV місце – Франція, V місце – Бразилія, VI місце – ОАЕ, VII місце – Україна, VIII місце – Польща. На цьому Чемпіонаті також приймала участь вищевказана команда УМСФ.

Перший Чемпіонат Світу з Медицини, Біології, Хімії в Єрусалимі відбувся 10-15 листопада 2023 року. У цьому Чемпіонаті взяли участь 80 учасників з 22 країн світу. Нагороди здобули 80 команд та вчених в індивідуальному заліку. Серед суддів було 5 Нобелевських лауреатів. У загальнокомандному заліку по країнах: I місце – США, ІІ місце – Ізраїль, ІІІ місце – Індія, IV місце – Франція, V місце – Німеччина, VI місце – Італія, VII місце – Канада, VIII місце – Україна. Україна отримала повний комплект нагород в командному заліку (золото, срібло, бронза). Команда Університету митної справи та фінансів у складі: Мормуля М. Ф., к. т. н., доцента, доцента кафедри комп’ютерних наук та інженерії програмного забезпечення; Щитова О. М., к. ф.-м. н., доцента, студента-магістра гр. К22-2м УМСФ, Щитова Д. М. – к. е. н., студента-магістра гр. К22-2м УМСФ, Романчук Л. А. – к. філол. н. стала Срібним призером І Чемпіонату Світу з Медицини, Біології, Хімії в Єрусалимі за наукову роботу по математичному моделюванню біологічних систем та отримала Цифрові Оригінали Дипломів.

Перший Чемпіонат Світу з Технічних Наук, Архітектури, Фізики та Математики в Пекіні відбувся 20-27 листопада 2023 року. У цьому Чемпіонаті взяли участь 128 учасників із 26 країн світу. Нагороди здобули 64 команди та вчених в індивідуальному заліку. Серед суддів було 7 Нобелевських лауреатів. У загальнокомандному заліку по країнам: I місце – Китай, ІІ місце – Індія, ІІІ місце – Південна Корея, IV місце – США, V місце – Бразилія, VI місце – Німеччина, VII місце – Україна. Україна отримала повний комплект нагород у командному заліку (золото, срібло, бронза). Перемогу здобули команди ХНАДУ з Харкова, КНУКІМ і Університету митної справи та фінансів з Дніпра. Команда УМСФ виступала в складі: Мормуля М. Ф., к. т. н., доцента, доцента кафедри комп’ютерних наук та інженерії програмного забезпечення; Щитова О. М. – к. ф. – м. н., доцента, студента-магістра гр. К22-2м УМСФ, стала Чемпіоном і отримала золото у командному заліку І Чемпіонату Світу з Технічних Наук, Архітектури, Фізики та Математики за наукову роботу в галузі Математики – з розділу Математичний аналіз в теорії наближення функцій, отримала Цифрові Оригінали Дипломів. Оргкомітет Чемпіонату привітав команду УМСФ з переконливою Перемогою на І Чемпіонаті Світу з Технічних Наук, Архітектури, Фізики та Математики в Пекіні та визнанням Наукових Досягнень на Міжнародному рівні».



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (13)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте