Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
02:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Скерували до суду два кримінальні провадження за фактами домашнього насильства

Скерували до суду два кримінальні провадження за фактами домашнього насильства

Двом чоловікам, які систематично чинили психологічне насилля відносно своїх родичів, повідомлено про підозру.

Протягом тривалого часу кривдники здійснювали психологічний тиск, а саме влаштовували сварки та висловлювались на адресу матері та бабусі нецензурною лайкою.

Криворізькі правоохоронці неодноразово притягували фігурантів до відповідальності за фактами вчинення насильства, також проводили з ними профілактичні бесіди. Однак чоловіки продовжували принижувати жінок.

Поліцейські внесли відомості в ЄРДР за ст. 126-1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України. 29 листопада правопорушникам повідомили про підозру. 30 листопада правоохоронці скерували справи до суду.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (07.12.23 13:25): А если бабы сами психологически донимали своих родственников, например, что они не работают или выпивают, или денег им не дают? Вот не верю, что с порога внук обкладывает матом бабку ни с того ни с сего. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті