Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 25 травня 2024
18:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ТОП-7 кращих смарт-годинників з NFC

ТОП-7 кращих смарт-годинників з NFC

Смарт-годинник з НФС — сучасний та компактний аксесуар з можливістю безконтактної оплати покупок, передачі файлів, повідомлень, створення та блокування віртуальних карток. Технологія NFC проста, швидка і безпечна, а з розумним годинником вона доступна на вашому зап'ясті.

Більшість виробників розумного годинника з модулем NFC використовують свою платіжну систему, а значить ви можете підібрати модель, яка безперебійно працюватиме з вашим смартфоном.

Рейтинг смарт-годинників із NFC: короткий огляд

В топ годинників з НФС увійшли 7 моделей за ціною від 8 до 37 тисяч. Послідовність визначена їхньою популярністю

Apple Watch Series 9

Це нова та покращена модель 2023 року. Серед інновацій – можливість керувати за допомогою жестів, відповідати або відхиляти дзвінки, прокручувати повідомлення, не торкаючись дисплея. У цих смартах найяскравіший дисплей із усіх у лінійці. Яскравість досягає 2000 ніт, що у 2 рази більше, ніж у попередній серії.

Годинник працює на базі WatchOS 10 і з платіжною системою Apple Pay. Підтримують платформи FaceTime, Fitness та всі базові функції відстеження стану здоров'я. Тримають заряд батареї 18-36 годин.

Ціна - 19 999 грн.

Apple Watch Ultra


Найпопулярніша і найдорожча модель годинника бренду з високим ступенем удароміцності та водонепроникністю. Ідеальний варіант для занять фітнесом, екстремальним спортом та активним відпочинком.

У лінійці Ultra є дві версії. Основні інновації, які доступні в другому поколінні, – яскравіший екран LTPO Retina яскравістю в 3000 ніт, новий потужний чіп S9, функції подвійного дотику, ремінець Ultra Wideband.

Перша та друга серія працюють на базі WatchOS 10 та з платіжною системою Apple Pay. Не підключаються до смартфонів Android.

Час автономної роботи на одному заряді акумулятора 36 годин, а в енергозберігаючому режимі – 60.

Ціна – 36 999 грн.

Garmin Venu 2


Оснащені GPS-навігатором та включають покращені функції спостереження за станом здоров'я, понад 25 завантажених спортивних програм, персональний тренер.

Час автономної роботи до 11 днів у звичайному режимі, до 22 годин у режимі GPS та до 8 у режимі GPS з музикою. Усього 10 хвилин заряджання додає приблизно 1 день роботи батареї у звичайному режимі або 1 годину в режимі GPS з музикою.

Garmin Venu 2 універсальні та можуть працювати з Android та iOS. Виробник оснастив годинник фірмовою платіжною системою Garmin Pay.

Ціна – 18 399 грн.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro и 6 series

Підійдуть для занять фітнесом, спортом та стануть незамінним аксесуаром на кожен день. Оснащені датчиком для вимірювання ЧСС, контролю ЕКГ та артеріального тиску. Здатні розпізнати понад 90 видів активностей. Функціонують до 20 годин від одного заряду з увімкненим GPS і до 36 годин без нього.

Працюють на базі WearOS 3.5. Попередньо встановлено платіжна система Samsung Pay, але її можна поміняти на Samsung Wallet. Ви також можете використовувати систему Google Pay. Найкраще годинник працюватиме у зв'язці з телефоном Samsung, але підключити їх можна і до інших пристроїв на Android, а також до Iphone.

Ціна – від 11 999 грн.

SUUNTO 7

Відрізняються надійністю та довговічністю. Міцний корпус стійкий до пошкоджень, впливу вологи, бруду та пилу.

Працюють на базі Wear OS by Google та оснащені платіжною системою Google Pay. Однаково добре синхронізуються з телефонами на Android та iOS. У них є вбудований GPS навігатор, 70 спортивних режимів та вбудовані датчики моніторингу основних показників здоров'я.

Заряд тримають до 18 години в універсальних умовах або 4 години в режимі активного тренування.

Ціна – 20 160 грн.

Xiaomi Watch S1

Гарний бюджетний багатофункціональний годинник з НФС на всі випадки життя. Підтримують понад 100 тренувань у залі та на відкритому повітрі. Продається в комплекті з двома ремінцями - шкіряним (на кожен день) та з фтореластомера (для спорту).

Оплату годинник підтримує через фірмову платіжну систему Xiaomi Pay, яка працює тільки з картками MasterCard. Сумісні з гаджетами на платформах Android та iOS.

Працювати можуть до 7 днів із включеним повідомленнями, контролем сну та рідкісними тренуваннями.

Ціна – 7 999 грн.

Michael Kors Gen 6


Стильний, модний дизайн у поєднанні з новими технологіями підкорив серця любителів аксесуарів fashion. Смарт-годинник американського бренду ідеальний вибір на кожен день. Вони оснащені датчиком вимірювання насиченості крові киснем, мають безліч спортивних функцій і дуже точно моніторять показники сну.

Працюють на базі Wear OS від Google та сумісні з Android та iOS. Платіжна система для оплати покупок – Google Pay.

Час автономної роботи на одному заряді батареї може досягати 24 години залежно від інтенсивності використання.

Ціна – 11 999 грн.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (7)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (6)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (6)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Стихійна торгівля у невстановлених місцях заборонена. У Дніпрі проводять рейди (4)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті