Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
09:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

95 будинків з новими дахами: у Дніпрі продовжують лагодити аварійні покрівлі

|«« «« »» »»|

Дніпро продовжує лагодити аварійні покрівлі. Нині ремонт триває у будинку №8 по вул. Євгена Маланюка. Там вже замінили понад 400 квадратних метрів покрівлі.

Не дивлячись на труднощі погодних умов, підрядник закінчує ремонтні роботи згідно з графіком. Водночас працюють підрядники і у будинках №14 та 20, що теж на вулиці Євгена Маланюка.

Там також після обстеження виявили аварійний стан даху, який вже не рятували і тимчасові ремонти. Тож прийняли рішення звести дах з нуля, аби мешканці будинку проживали у комфортних умовах.

«За цими адресами повністю замінюють шиферну покрівлю на нову – металопрофіль, також змонтують металеві коньки. Цієї покрівлі вистачить на багато років, тож мешканці убезпечені від протікань та будуть у комфорті», - прокоментував директор департаменту житлового господарства ДМР Сергій Файфер, який 3 грудня є черговим по місту.

Він також додав, що з початку 2023 року в Дніпрі провели планові ремонти покрівель у 95 багатоквартирних будинках.

Крім цього, він проінспектував стан Пункту незламності, який розгорнули на випадок надзвичайної ситуації у КЗО «Навчально-виховне об’єднання № 136 «класична гімназія ім. Кирила і Мефодія ‒ початкова школа - дошкільний навчальний заклад - валеологічний центр» ДМР, що за адресою вул. Космонавтів, 10.

«В нашому навчальному закладі Пункт незламності працює у найпростішому укритті. Ми зможемо прийняти одночасно близько 7 сотень людей. У приміщенні є чергова медична сестра, психолог, є кімната матері та дитини, місця для сидіння та окремо місця для людей з домашніми тваринками. Ми працюємо 24 на 7 та у будь-який час можемо приймати людей», - прокоментувала в.о. директора КЗО «Навчально-виховне об’єднання № 136 «класична гімназія ім. Кирила і Мефодія ‒ початкова школа - дошкільний навчальний заклад - валеологічний центр» ДМР Юлія Бурлакова.

«Я побачив, що у Пункті незламності є генератор, подовжувачі, аптечка, запас питної та технічної води, електрочайник, обігрівач, санвузли, примусова система вентиляції, система сповіщення та пожежна сигналізація. Тож він повністю готовий приймати дніпрян та гостей міста у будь-який час», - підсумував Сергій Файфер.

Gorod.dp.ua на Facebook.


1111  (05.12.23 18:55): Вот интересно, дом по ул. Плеханова, 7 когда-нибудь дождется ремонта кровли? Уже более 10 лет ждет. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті