Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
20:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Глядачі повернуться на стадіони: в Україні розроблять порядок безпечного допуску

Глядачі повернуться на стадіони: в Україні розроблять порядок безпечного допуску

Український уряд працює над планом безпечного повернення вболівальників на стадіони, зосереджуючи увагу як на фінансових вигодах, так і на необхідній безпеці глядачів і спортсменів.

Сьогодні Кабмін України доручив Мінмолодьспорту, МВС та безпековим органам розробити порядок допуску глядачів на стадіонні трибуни із дотриманням безпекових умов. Про це повідомило Міністерство молоді та спорту України, пише УНН.

Повернення уболівальників допоможе стадіонам та клубам знову бути фінансово спроможними, та й жодна телетрансляція повністю не замінює емоції стадіону. Але першочергове питання для нас - безпека глядачів та спортсменів - зазначив виконувач обовʼязків міністра молоді та спорту Матвій Бідний.

Зараз вже триває розробка алгоритму, який зробить спортивні заходи доступними та максимально безпечними для глядачів.

Очільник Мінмолодьспорту підкреслив, що допущення глядачів на трибуни допоможе розвивати спортивну галузь, покращить фінансовий стан спортивних організацій та зарядить уболівальників емоціями, які можна отримати лише на стадіоні.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Водитель  (04.12.23 20:46): А как предлагается вести зрителям во время воздушной тревоги?
Стадион Метеор например рядом з Заводом, а Днепр-Арена рядом с обл СБУ, в обе локации уже рашики стреляли кинжалами ... 10-20 тысяч человек не смогут за 10-20минут покинуть стадион, да и нет рядом убежищ способных вместить такое количество...
так-что идея не очень хорошая...
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Йоран  (04.12.23 14:09): "Фінансова спроможність"?? На футбол (мова про нього, очевидно, в першу чергу) і до 22-го у вихідний і при гарній погоді збиралось стільки бажаючих, що навряд щоб тих коштів вистачало на освітлення або охоронців.

Навіть в кращі часи ще "того" Дніпра продаж квитків був малою часткою бюджету клубу. Сьогодні це буде смішний мізер в порівнянні з можливими ризиками. До речі, куди будуть ходити уболівальники під час тривоги? В підтрибунні туалети? Чи дружно їхати на станцію метро, як нам постійно радять?
Відповісти | З цитатою
гость  (04.12.23 09:44): Интересно, тцкашники будут рейды возле стадионов устраивать в дни матчей? Или очканут против толпы буховых фанов? Відповісти | З цитатою
Для гостя  (03.12.23 09:07): Много текста ненужного! Ты,если это примут,на футбол лучше ходи и Днепр поддерживай Відповісти | З цитатою
гость  (02.12.23 14:33): "допущення глядачів на трибуни ... покращить фінансовий стан спортивних організацій"

это когда вам снова будут рассказывать о том, что что-то делается или принимается какое-то решение ради вашей безопасности, задумайтесь: а так ли это?
Этой власти плевать на людей. Их интересы строятся вокруг денег. Они и непроверенные вакцины кололи миллионам, а теперь рассказывают, что эпидемии начались по стране. И ограничивали вас в возможностях собираться на митинги, поскольку это опасно, а теперь оказывается, что на стадионах десятки тысяч людей собрать в одном месте - это безопасно. Кстати, и митинги же на самом деле проходят. Но только те, которые выгодны Зе и команде. Безопасные митинги. Для них безопасные
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Серега  (01.12.23 21:55): Так это с когда? Март 2024? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті