Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі тривають ремонти аварійних трамвайних переїздів та колій

|«« «« »» »»|

Для безпеки водіїв, пішоходів та пасажирів. У Дніпрі тривають ремонти аварійних трамвайних переїздів та колій.

Кипить робота у самісінькому центрі міста, де курсує популярний трамвайний маршрут № 1: перехрестя просп. Д. Яворницького та вул. М. Грушевського. Там замінюють аварійну колію, адже востаннє ремонт виконували ще у 2005-му.

«Довжина ремонтної ділянки 167 м в одноколійному вимірі, з яких 58,5 м будуть вкладені широкоплощинними плитами, а 108,5 м будуть на залізобетонних шпалах. Тут доволі жвавий рух транспорту, тому вирішили робити ремонт саме за такою технологією. Наразі тривають підготовчі роботи – зробили котлован, й завтра вже робитимемо щебеневу подушку, щоб укладати широкоплощинні плити. Задіяні 17 робітників та 8 одиниць техніки», – розповідає представник підрядної організації Олег Савченко.

Роботи планують завершити 15 грудня.

Рух на цій ділянці перекритий до 4 грудня, громадський транспорт курсує зі змінами. Тож водіїв та пасажирів просять враховувати зміни, стежити за дорожніми знаками та обирати альтернативні маршрути.

До того ж у зв'язку з перекриттям руху на перехресті вулиці В'ячеслава Липинського та проспекту Дмитра Яворницького дозволено при з'їзді з Нового мосту рух вулицею Володимира Великого до вулиці Володимира Мономаха та здійснення лівого повороту на даному перехресті.

Детальніше про зміни

Також триває ремонт трамвайного переїзду на перехресті вулиць Павлова та Академіка Белелюбського. Задля виконання робіт призупинили рух трамвая № 19. Для зручності пасажирів був введений комбінований квиток «Трамвай № 19 – Метро».

«Тут була аварійна ділянка, й підприємство вирішило провести ремонт. Роботи виконуються без перекриття руху автомобільного транспорту», – зазначив головний інженер КП «Дніпровський електротранспорт» Володимир Легкий.

«На цій ділянці замінять 137 метрів трамвайних колій, будуть вкладені 60 м залізобетонних плит на самому переїзді та 77 метрів – на класичних дерев’яних шпалах», – уточнив начальник ремонтно-будівельного управління КП «Дніпровський електротранспорт» Ігор Погорєлов.

На цій ділянці ремонт триватиме до 27 листопада.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті