Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
04:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Змії удома: історія дніпрянки, яка має чотирьох рептилій

Змії удома: історія дніпрянки, яка має чотирьох рептилій

Дніпрянка Інна Сєрова поділилася історією про своїх холоднокровних друзів – чотирьох змій, які мешкають у неї вдома. Жінка розповідає, що закохалася у змій декілька років тому.

Її вразили грація та спокійна енергетика холоднокровних. Зараз у неї проживає четверо рептилій – маїсовий полос, удав, тигровий та килимовий пітони.

Інна пояснила, що всі улюбленці мають свої смаки. Дві з чотирьох змій не проти поласувати розмороженими мишами. Іншій парочці подавай тільки живих.

Як розповів ветеринар Олександр Бєлашов, змії невибагливі у догляді, а годувати їх треба раз на один або навіть три тижні: найчастіше мишами або щурами. В усьому ж іншому повзучі обходяться без хазяїв. Вони ніяк не розважаються, не потребують спілкування та ласки.

Як воно – жити зі зміями? Історія дніпрянки Інни та її чотирьох повзучих – у сюжеті Відкритого:

Журналістка: Ксенія Симоненко
Оператор: Юрій Смірнов

Gorod.dp.ua на Facebook.


элка  (26.10.23 12:28): В квартире держать ползучую живность...полный пипец! Представляю реакцию соседей при встрече с такой гадостью... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті