Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
08:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Сергій Гордієнко розкрив секрети своїх подорожей

|«« «« »» »»|

Відомий дніпровський мандрівник-екстремал провів зустріч мешканцями та гостями нашого міста.

Міський сайт докладно розповідав про піші походи нашого земляка, у тому числі – про подорож із Дніпра до Говерли та назад.

І ось на зустрічі з шанувальниками Сергій Іванович розповів про секрети цих походів та незвичайні випадки під час них.

Інтерес до цієї зустрічі був настільки величезним, що зал не зміг вмістити всіх охочих.

Детальніше про зустріч повідомив сам Сергій Гордієнко:

«В Дніпропетровській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Первоучителів слов'янських Кирила і Мефодія відбулася творча зустріч видатного українського мандрівника, вченого-дослідника, письменника і фотохудожника Сергія ГОРДІЄНКА з відвідувачами бібліотеки, серед яких були слухачі «Університету Третього віку» й Дніпропетровського обласного товариства німців «Відергебурт».

Цей захід викликав такий інтерес і наплив публіки, що у великій залі бібліотеки, що на вулиці Савченка, 10, було реально затісно, а на додачу ще й не всім вистачало стільців (через що довелося зносити їх ще й із сусідніх кімнат). 

Тема бесіди Сергія Івановича із аудиторією – «Новаторські експедиції ХХ сторіччя». Його розповіді про пригоди під час подорожей були надзвичайно цікавими й зворушливими, спілкування із земляками – теплим і щирим. В рамках заходу також було проведено виставку найкращих арктичних і антарктичних світлин мандрівника.

«Дуже прошу всіх пам'ятати й поширювати завжди й усюди, особливо серед нашої молоді, юнацтва й дітей, таку думку, – звернувся до аудиторії наприкінці зустрічі Сергій Гордієнко, – що любити Вітчизну – це значить, в тому ж числі, любити й оберігати Природу рідної землі».

Півтори години жвавого спілкування аудиторії зі славетним земляком пролетіли напомітно, як то кажуть, на одному диханні. До речі, щодо дихання: іноді не було чути в залі навіть його – настільки уважно вслухалися присутні в дивовижні історії Сергія Гордієнка. Про білих і бурих ведмедів, вовків, зміїв, що намагалися на нього нападати, про мешканцівпіводних глибин тощо. 

І після завершення зустрічі чимало людей ще довгенько юрмилися біля самого мандрівника або біля його фотополотен – не хотілося розходитися, не хотілося повертатися до реальності із неймовірного, романтичного світу мандрів, зі справжніми пригодами, з «магнетизмом» Її Величності Дороги».

Фото зі сторінки Сергія Гордієнка. 

Gorod.dp.ua на Facebook.


сосед бывший.  (13.10.23 11:08): интересно, он уже в барабаны не долбит? Відповісти | З цитатою
.  (13.10.23 10:57): Судя по фото, для "полезной " встречи с многолетним бездельником-бродягой нагнали пенсионеров. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті