Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
22:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Абоненти завинили «Дніпроводоканалу» понад 800 млн грн

Абоненти завинили «Дніпроводоканалу» понад 800 млн грн

Споживачі Дніпра за послугу водопостачання та водовідведення завинили понад 800 млн грн. Підприємство йде назустріч боржникам і пропонує укласти договір на реструктуризацію.

Для цього необхідно звернутися до абонентського відділу підприємства, який є у кожному районі міста.

Десятого жовтня головний інженер КП «Дніпроводоканал» Юрій Рескаленко перевірив роботу абонвідділу у Соборному районі міста.

«Наше підприємство продовжує надавати послугу водопостачання та водовідведення у повному обсязі. Натомість маємо колосально велику суму заборгованості наших абонентів. Тому закликаємо мешканців Дніпра розрахуватися і не накопичувати боргів», - прокоментував Юрій Рескаленко.
За словами начальниці абонентської служби «Дніпроводоканалу» Соборного району Ольги Хавлюк, мешканці району заборгували 91 млн грн.

«При укладанні договору на реструктуризацію дотримуємося індивідуального підходу. Спілкуємося з боржником і визначаємо на скільки розбиваємо оплату. Але вимога по термінах – не більше ніж на три роки. Водночас потрібно сплачувати і поточні рахунки», — зазначила Ольга Хавлюк.
Gorod.dp.ua на Facebook.


ва  (09.10.23 18:33): вода принадлежит народу Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті