Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
04:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровські патрульні оперативно відреагували на випадок, що стався на вулиці Макарова

Дніпровські патрульні оперативно відреагували на випадок, що стався на вулиці Макарова

Водій автомобіля Mazda ледь не наїхав на людей на пішохідному переході, що у цей час переходили дорогу на зелений сигнал світлофора.

Коли ж пішоходи стали обурюватися, водій залишив авто на проїзній частині й застосував до них газовий балончик, а потім поїхав з місця події.

Патрульні одразу відреагували на інцидент — вони виявили та зупинили вказаного кермувальника. Під час спілкування у нього помітили ознаки сп'яніння. У подальшому чоловік прйшов медогляд у медичному закладі у встановленому законом порядку. Результат за 10 діб.

Також на водія склали постанову за порушення правил дорожнього руху та доставили до відділку поліції, де громадянина притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


горожанин  (20.09.23 10:29): Он просто к парню своему спешил, а пешеходы мешали ему быстро проехать пешеходный переход на красный. Відповісти | З цитатою
Антон  (20.09.23 09:57): В таких тапочках адекваты не водятся Відповісти | З цитатою
Житель города.  (20.09.23 09:42): Такое может творить больной или пьяный под наркотиком *** человек. Відповісти | З цитатою
Влк  (19.09.23 15:49): Может его переосвидетельствовать на адекватность? Там целая цепочка действий психически больного человека. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті