Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
21:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі закінчують підготовку до нового опалювального сезону

У Дніпрі закінчують підготовку до нового опалювального сезону

У Дніпрі у межах підготовки до нового опалювального сезону КП «Теплоенерго» в осінньо-зимовий період, комунальники замінюють зношені ділянки теплових мереж. Такі роботи проводять аби в холодну пору року зменшити ризики виникнення аварій.

Фахівці КП «Теплоенерго» з урахуванням минулорічного досвіду готуються до можливих негативних інцидентів: замінюють аварійні ділянки трубопроводів опалення, встановлюють насосні установки та генератори.

На вулиці Старокозацькій, 38, де зараз працюють фахівці, робота ускладнена великою кількістю прокладених електромереж. У звʼязку з цим спецтехніці важко працювати, деяка робота відбувається механічним шляхом, тобто вручну. Закінчити її комунальники планують до кінця тижня.

Загалом, такі роботи проводять по всьому місту. Все робиться для того, щоб опалювальний сезон пройшов з найменшою кількістю поривів. Станом на сьогодні КП «Теплоенерго» готові до роботи в осінньо-зимовий період на 95%.

Докладніше у відео "Дніпро Оперативний":

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті