Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі комунальники відремонтували 12 розбитих вандалами колонок

У Дніпрі комунальники відремонтували 12 розбитих вандалами колонок

Вулиця Калинова, 72. Тепер тут нова колонка з технічною водою. Стару знищили вандали: зламали ручку, механізм поршня та зігнули саму конструкцію.

Це неабияк ускладнило життя мешканців прилеглих будинків. Взимку минулого року, під час аварійних відключень, їм довелось шукати інші способи зробити запаси технічної води.

«Колонка дуже потрібна, бувають різні ситуації, аварійні відключення тощо. Коли нема води, доводиться її шукати, дивитися чи є запаси в підвалі. Взимку заздалегідь набирали п'ятилітрові баклажки з крану. Це все незручно. Дуже вдячні, що нам відновили колонку. Будемо користуватися», — сказав Юрій, мешканець будинку по вул. Калиновій.
КП «Дніпроводоканал» не лише замінило колонку на Калиновій, 72, а й провело тендер на ремонт та обслуговування усіх колонок у місті. Тож у разі поламок або пошкоджень їх оперативно полагодять.

«Колонка розрахована на осінньо-зимовий період. У цей час можуть проводитись аварійні роботи, через які може не бути централізованого водопостачання. Глибина цієї колонки близько 40 метрів. По всьому місту є аналогічні колонки. На лівому березі їх 51, на правому – 32», — зазначає Ян Майдан, представник «Дніпроводоканалу».

З початку вересня комунальники відремонтували вже 12 потрощених колонок з технічною водою.


Gorod.dp.ua на Facebook.


1111  (16.09.23 09:37): Ян Площадь - эпический специалист. Я и не знал, что колонка может иметь глубину. Всегда считал, что глубину имеет скважина. Відповісти | З цитатою
Пробовали качали  (15.09.23 15:24): А сломали может из за того, что непродуманная конструкция сама сломалась? Все, кто качал этими колонками воду, подтвердят, что иногда нормальному человеку это не под силу. Это какой то силовой атракцион. Відповісти | З цитатою
Вася  (15.09.23 14:33): Почему в Киеве и Харькове из бюветов течёт питьевая вода, а у этих eбyндеев ржавая? Відповісти | З цитатою
Володя  (15.09.23 13:54): Колонка только снаружи из нержа. Поставили нам колонку, а от туда бежит ржавая вода. Смыть унитаз пойдёт, а для остальных целей нет Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті