Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
20:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Майстер-класи, благодійний ярмарок та виступи творчих колективів. У сквері Усачова відсвяткували День міста

|«« «« »» »»|

У Дніпрі цікаво відзначили День міста в сквері Усачова. Для гостей свята підготували концертну програму з виступами творчих колективів. А також різноманітні майстер-класи, фотозони та дитячий благодійний ярмарок. За донат можна було отримати браслети, магніти, обереги та кулони ручної роботи. Всі кошти підуть на допомогу військовим.

«На цій локації дніпряни можуть відпочити і одночасно допомогти ЗСУ, долучившись до плетіння величезної маскувальної сітки. Це важлива частина захисту наших хлопців на передовій, тож вільні руки зайвими не будуть. Організатори та волонтери покажуть, як це правильно робити. Потім з гордістю зможете згадувати, що зробили свій внесок у перемогу України. Важливо зазначити, що поруч є укриття, тож в разі оголошення повітряної тривоги є можливість безпечно її перечекати», - зазначив заступник директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання міської ради Сергій Луденський.

Пані Наталя каже, що завжди відвідує заходи до Дня міста. Сьогодні прийшла з онуком. Жінка вважає, що зараз вкрай важливо відволікати дітей від стресу:

«Потрібно трішки відволікатись, неможливо бути постійно в напрузі. Сподобалась організація заходу, все гарно продумано. Дивились концерт, навіть трохи танцювали. Любимо рідний Дніпро і радію, що святкування відбулось практично поруч з будинком, це дуже зручно, нікуди не потрібно їхати».

Ще одна відвідувачка свята - пані Ангеліна. Каже, що спочатку не планувала відвідувати жодних заходів, але врешті передумала і не пошкодувала:

«Я насправді якось і забула про День міста, вчора нагадали колеги. Дійсно, це дуже круто, що в такий час організували свято для дорослих і дітей. Розважились, поспілкувались і допомогли ЗСУ. Я задоволена», - сказала Ангеліна.

Пані Світлана в нашому місті гостя. Приїхала до дітей та онуків з Павлограду. В день народження міста перш за все бажає Перемоги:

«Гарне свято і важливе. На мою думку, все, де є діти – важливе. Адже заради них наші хлопці і воюють. Сподіваюсь, наступного року ми вже будемо святкувати це та інші наші свята в мирній та незалежній Україні».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті