Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
21:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпро святкує День міста на 8 локаціях просто неба

|«« «« »» »»|

Майстер-класи від митців, концертна програма та конкурси: Дніпро святкує День Міста. Через повномасштабне вторгнення рф в Україну масштабних свят у місті не влаштовували, проте у різних районах Дніпра організували родинні заходи.

Одне з таких - біля філії «Культурно-спортивного комплексу «Шинник». Тут розгорнули художній майстер-клас, до якого долучився чотирирічний син Анастасії - Єгор.

«Ми дізнались про це свято з інтернету, і я запропонувала сину піти. Нині він долучився до майстер-класу з малювання. В цілому, ідея такого свята на День міста дуже класна, особливо гарно, що тут є розваги для дітей. Бо важливо у такий час відволікатись від поганих новин як дорослим, так і дітям», - прокоментувала Анастасія.

Поруч з Єгором на майстер-класі малює прапор України чотирирічний син Євгенії, Артем.

«Ми прийшли, аби провести весело цей день. Тим паче, зручно, що це недалеко від дому, і такі свята важливі для дітей, аби вони відволікались від подій, які відбуваються», - прокоментувала Євгенія.

До святкування Дня народження Дніпра долучилась і Інна з семирічною донькою Олександрою. «Такі свята потрібні, адже діти зараз мало куди ходять, тож, в цілому, тут вони можуть розважатись. Також хочу побажати Дніпру в його День народження мирного неба та найшвидшої перемоги нашій країні», - сказала Інна.

Подібні заходи «День Міста. Разом» розгорнули на восьми локаціях просто неба. Все, аби у дніпрян та гостей міста була можливість провести гарно час недалеко від свого будинку.

«Сьогодні найкраще місто у світі святкує свій День народження. Проте, святкує при дуже тяжких обставинах, в час, коли триває тяжка та кровопролитна війна. Ми перебуваємо у постійному стресі, і від цих подій також страждають і наші діти. Але, незважаючи ні на що, міська влада Дніпра завжди поруч та разом з містянами навіть у ці скрутні часи. Тож у різних куточках міста ми разом з дніпрянами та гостями міста не забуваємо та відзначаємо День нашого міста. Це продовження серії родинних свят, які ми започаткували за ініціативи міського голови Бориса Філатова в рамках його програми «Культурна столиця». І сьогодні ми символічно ставимо таку яскраву крапку саме в цей день. У програмі - концерт, різноманітні майстер-класи та конкурси - все, аби як дітям, так і батькам було цікаво та весело», - підсумував начальник управління культури департаменту гуманітарної політики ДМР Євген Хорошилов.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті