Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
20:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ресторатори Дніпра встановили новий рекорд України

|«« «« »» »»|

Учора разом із колегами з Києва, Рівного, Борислава дніпровські кулінари приготували 164 автентичні страви української кухні, що є новим національним рекордом.

Нагадаємо, що зовсім недавно члени ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів Дніпра» встановила рекорд з виготовлення найдовшої піци та прапора України з 6 тисяч шматочків суші, про що повідомляв Міський сайт.

Писали ми також і про підготовку нового рекорду щодо одночасного приготування максимальної кількості автентичних страв української кухні.

І ось учора цей кулінарний марафон одночасно стартував у Дніпрі, Києві, Рівному та Бориславі.

Він завершився повним тріумфом, про що детальніше розповіли ресторатори Олена Булах та Віктор Василенко:

«Національний гастрономічний рекорд встановлено! 

Сьогодні ми свідки неймовірної події - українська кухня підкорила національний рекорд у одночасному приготуванні найбільшої кількості автентичних, унікальних українських страв (164 страви) за один день у чотирьох містах України – Дніпрі, Києві, Рівному та Бориславі! 

Збірна команда з талановитого шеф-кухаря Бруславець Аріни (випускниця ДПТНЗ "Дніпровський центр професійної освіти"), майстрів виробничого навчання Дніпровського центру професійної освіти Ільїнського Сергія, Камянського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів Браги Ольги не лише вразили смаками, а й підтвердили важливу істину - що їжа об'єднує нас краще за все.

Організатори рекорду - Громадська Організація «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро» Олена Булах, разом з командами на локаціях, в цей важкий для країни час, зробили подвиг у гастрономічній сфері. Бо такий захід нагадує нам про важливість ідентифікації та визнання нашої української національної приналежності. Кожна страва, яку ми готуємо, кожен рецепт, що передається з покоління в покоління, є частиною нашої культурної спадщини.

У цьому світлі, ми маємо пильнувати за збереженням наших традицій, звичаїв та мови. Вони роблять нас унікальними та неповторними. І коли ми сідаємо за стіл, щоб насолодитися борщем, варениками, голубцями та іншими вишуканими стравами, ми не просто харчуємось, а й відчуваємо зв'язок із нашим минулим і майбутнім.

Нехай цей Національний гастрономічний рекорд буде нагадуванням для нас про те, наскільки важливо пишатися своєю національністю та нести її у світ. Давайте разом докладати зусиль для збереження наших традицій і спільно будувати сильну та обєднану Українську Націю!».

Фото зі сторінки Олени Булах.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Судья Дред  (30.08.23 09:58): А поедание "флага" к разделу - Надругательство над госсимволикой не относится? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті