Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Серцевий напад у тварин та заблоковані двері: внаслідок ракетного удару по Дніпру постраждала ветклініка

Серцевий напад у тварин та заблоковані двері: внаслідок ракетного удару по Дніпру постраждала ветклініка

Раніше ми повідомлялося, що вночі 24 серпня російські окупанти завдали ракетного удару по Дніпру. Внаслідок чого частково зруйнований центральний автовокзал. Крім того, стало відомо, що від вибухової хвилі постраждала ветеринарна клініка “Пульс”, яка знаходиться на проспекті Сергія Нігояна.

Журналісти “Наше місто” зв’язалися з медзакладом та дізналися подробиці.

Як повідомили у ветклініці, під час ворожої атаки частина персоналу знаходилась в клініці, а інша — на заправці неподалік медзакладу.

Коли почули вибухи, персонал, який був на вулиці, побіг до станції метро, а ті, що були всередині клініки, ховались з тваринками в коридорі.

“Приблизно через 20 хв після вибухів від серцевого нападу загинули дві собачки. У них був парвовірусний ентерит, який дає ускладнення на серце. Приблизно через годину з тієї ж причини загинула кішечка. Загалом, майже всі тварини дуже злякалися, перенервували. У нас ще у кількох тварин є проблеми із серцем, але їх приступ вдалося зупинити, вони вижили”, – розповіла Тетяна, головний лікар ветклініки.

За її словами, від вибухів постраждала і сама будівля ветклініки. Частково обвалилася стеля, з полиць попадали розчини у скляних пляшечках і розбились. Також вибуховою хвилею пошкодило вхідні двері. Через це неможливо було ні увійти в будівлю, ні вийти з неї. Персоналу довелося викликати рятувальників, аби ті виламали її.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Судья Дред  (25.08.23 15:47): Как сообщили в ветклинике, во время вражеской атаки часть персонала находилась в клинике, а другая — на заправке неподалеку медучреждения.

какая там заправка неподалеку??
Я непонял.. 2 часа ночи, комендантский час. Народ тусуется. Для чего тогда он нужен, это час? Или это не для всех?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті