Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі завершується ремонт трамвайного переїзду на перехресті вул. Київської та вул. Мерзленка

|«« «« »» »»|

Підтримувати транспортну інфраструктуру у належному стані для безперебійної та безпечної роботи громадського транспорту – таке доручення дав міський голова Дніпра Борис Філатов профільному департаменту.

Аби перевірити його виконання, черговий по місту Ігор Маковцев оглянув перехрестя вул. Київської та вул. Мерзленка, де завершується ремонт трамвайного переїзду.

«Зараз виконуються останні роботи, проводяться випробування рухомим складом. Завтра зранку, 28 липня, ми плануємо відкрити рух як для автомобілів, так і для трамваїв. Реконструкція відбувається з використанням технології широкоплощинних плит. Головна її особливість – рейка вкладається в плиту. Це забезпечує кращу фіксацію та зносостійкість та робить користування переїздом для автомобілістів комфортнішим», - зазначив Ігор Маковцев, директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР.

Протяжність замінених рейок на перехресті вул. Київської та вул. Мерзленка - 224 метри. По завершенні реконструкції трамваї зможуть їздити з більшою швидкістю - розповів Олег Савченко, начальник будівельної дільниці компанії-підрядника:

«На перехресті вул. Київської та вул. Мерзленка було змонтовано 57 широкоплощинних плит, це найбільш надійна технологія, тут це дуже потрібно, адже по ділянці щодня їздить велика кількість транзитного вантажного транспорту».

Раніше переїзд був жахливий та незручний для автомобілістів, згадує пані Надія Ткаченко, водійка трамваю. Зараз жінка обкатує лінії та перевіряє колії і мережі:

«Я 10 років на цьому маршруті, раніше було погано, машини важко переїжджали. Зараз мені все подобається, поки жодних нарікань немає».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Zagid  (28.07.23 06:58): Спасибо за ремонт. Но не менее важный перекресток с большим трафиком транспорт Пр.С.Нигояна- Леваневского. Очень давно нуждается в ремонте. Надеюсь власти займутся и им. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті