Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
20:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на пр. Героїв Mazda збила 54-річну жінку, та померла у «швидкій»: вирок суду

У Дніпрі на пр. Героїв Mazda збила 54-річну жінку, та померла у «швидкій»: вирок суду
Ілюстративне фото.

20 грудня 2022 року у Дніпрі на проспекті Героїв сталася смертельна ДТП. Там в районі нерегульованого пішохідного переходу Mazda наїхала на жінку. Від отриманих травм постраждала померла в авто швидкої допомоги.

Встановлено, що автівка їхала у темний час доби, приблизно о 22:00, міське освітлення було вимкнене. Дорожнє покриття було сухим. Про це повідомляється у вироку Жовтневого районного суду.

З’ясувалось, що попереду автівки, в крайній лівій смузі, рухалась Тoyota. Перед нерегульованим пішохідним переходом водій Тoyota почав зменшувати швидкість. В цей час кермувальник Mazda цього не зробив та не зупинився, щоб надати перевагу у русі пішоходу, оскільки не побачив його. Внаслідок чого він збив жінку. Постраждала отримала тяжкі тілесні ушкодження, від яких померла на місці зіткнення.

Після ДТП чоловік зупинив автівку, побіг до потерпілої, викликав “швидку” та залишався на місці події до приїзду поліції та бригади лікарів. Свою провину в суді водій визнав.

За словами батька померлої, чоловік запропонував йому грошову допомогу у розмірі 50 тисяч гривень, але він відмовився. Також він додав, що ці гроші прийняла мати жінки та попросив призначити покарання обвинуваченому на розсуд суду, не пов’язане з позбавлення волі.

Так, суд визнав чоловіка винним за другою частиною статті 286 та призначив йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортним засобом строком на два роки. Однак, на підставі статті 75 ККУ водія звільнили від відбування основного покарання, якщо він протягом 2 років іспитового строку не скоїть нового злочину.

Чоловік повинен сплатити державі понад 13 тисяч гривень за проведення експертизи.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Zoomba им  (08.07.23 07:18): Правильно зачем человека изымать из экономики страны да и в тюрячке д0лбят zaдницу Відповісти | З цитатою
Олег  (07.07.23 13:25): Так умерла на месте или в карете скорой помощи Відповісти | З цитатою
Детей  (07.07.23 12:44): своих по сути за бабки продают, зачем было рожать. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті