Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
08:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В «Дії» запустили військову облігацію «Нова Каховка»

В «Дії» запустили військову облігацію «Нова Каховка»

В додатку «Дія» запустили облігацію "Нова Каховка", як спосіб допомоги у ліквідації наслідків підриву Каховської греблі та підтримати економіку країни.

Про це пише УНН з посиланням на telegram-канал міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова.

"Два тижні тому російські терористи зруйнували Каховську ГЕС, влаштувавши екоцид. Незламні українці з перших секунд активно долучилися до ліквідації наслідків та допомоги постраждалим. Облігація Нова Каховка в Дії - це ще один дієвий спосіб допомоги. Придбайте, щоб підтримати економіку держави, допомогти Силам оборони та отримати гарантований прибуток", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні надійде виплата за облігацію Маріуполь, кошти зараховуються на карту єПідтримка, повідомляє Федоров і радить направити гроші в деокупацію Нової Каховки.

Станом на кінець травня українці придбали військових облігацій через застосунок “Дія” на 1 мільярд гривень. Найпопулярнішими стали Донецьк, Севастополь, та Ялта. За погашені облігації власники отримали вже 6,6 млн грн. Загалом Міністерство фінансів України за час повномасштабної війни продало військових облігацій на суму понад 249,1 млрд грн.

Військові облігації сьогодні є безальтернативним способом запозичень коштів на потреби армії. Таку думку у коментарі УНН висловив економічний експерт Олег Пендзин. За його словами, допомога, яка надається Україні західними партнерами, не може використовуватися для фінансування безпеки та оборони.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті