Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
08:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Жителям будинку ОСББ на Соколі відремонтували ліфт у 10 разів дешевше за вартість

Жителям будинку ОСББ на Соколі відремонтували ліфт у 10 разів дешевше за вартість

Такий проєкт є дороговартісним. Власними силами мешканці не реалізували б його, тому місто допомогло.

Також під час інспекційного обʼїзду черговий по місту перевірив виконання доручення очільника Дніпра щодо виконання ремонтів у будинках ОСББ та ЖБК за муніципальною програмою співфінансування, відвідавши будинок ОСББ «Сокіл 1-3» (ж/м Сокіл-1 буд.1, корп. 2, підʼїзд 1), де закінчили капітальний ремонт ліфтового обладнання за згаданою програмою.

«Тут замінили станцію управління, двигун, трос, кабіну та інші комплектуючі.

Нагадаю, що навесні були внесені зміни до міської програми співфінансування. Мова йде про те, що капітальні ремонти ліфтового обладнання проводяться з відсотковим розміром: 10% робіт сплачує ОСББ, ЖБК, обслуговуючі кооперативи, решту 90 % — покриває міський бюджет.

Мешканці будинку задоволені якістю виконання робіт. Такий проєкт є дороговартісним. Власними силами мешканці не реалізували б його, тому місто допомогло», — зазначив Святослав Ткаченко.

Водночас механік аварійної служби підприємства «Дніпроліфт» Сергій Чєрнець розповідає: «Цілком новий ліфт тепер, який безшумно працює і споживає менше електроенергії».

А голова згаданого будинку ОСББ Юрій Хапатько додає:

«Спеціальна комісія підтвердила вже поганий технічний стан старого ліфта. Тож було вирішено брати участь у міській програмі співфінансування і капітально його відремонтувати. Нині вже маємо новенький підйомник, який тихо працює. Мешканці задоволені!».







Gorod.dp.ua на Facebook.


Анатоль Єбобошко  (06.06.23 09:41): Дешева рибка - погана юшка. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті