Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
21:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпро святкує Всесвітній День захисту дітей

|«« «« »» »»|

Навчальні лекції, майстер-класи та безкоштовні смаколики: Дніпро відзначає Всесвітній День захисту дітей. Святкування розгорнули на 15 міських локаціях просто неба.

Одна з них - у парку Шевченка. Тут для малечі підготували різні конкурси, також безкоштовно солодку вату, попкорн та напої. Крім цього, для них організували повчальні лекції з мінної безпеки, правил дорожнього руху та особистої безпеки.

«День захисту дітей триває в нас з 24 лютого 2022 року, тож ми не могли обійти увагою сьогоднішній день і особливу увагу приділили саме безпеці. На більшості локацій присутні представники поліції, ДСНС, ювенальної превенції, які проводять різноманітні навчання. Крім цього ми підготували концертну програму від закладів позашкілля та танцювальних колективів. Також організували безліч майстер-класів, зокрема - це аквагрим, створення літачків з паперу, а також різні прикладні майстер-класи», - зазначив заступник директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР Сергій Луденський.

На свято прийшла і Надія Заболотна. Дівчина каже, що цей захід став приводом зустрітися зі своїми друзями, яких вона через війну майже не бачила:

«Ми дуже рідко зустрічались, тож цей день став гарним приводом побачити своїх друзів та гарно провести з ними час. Загалом мені дуже сподобалась екскурсія біля пожежної машини, собаки, аквагрим. Також був дуже смачний попкорн».

Зі свого боку, 12-річний Сергій Григораш додав: «Я прийшов сюди з братом, та батьками. Мені найбільше сподобалась атмосфера цього свята. Також я зробив собі патріотичний аквагрим, бо дуже пишаюсь тим, що я українець».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті