Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На вул. Набережна Перемоги ремонтують контактну мережу тролейбусів

На вул. Набережна Перемоги ремонтують контактну мережу тролейбусів

У Дніпрі комунальники продовжують ремонтувати аварійні ділянки контактної мережі. Щоби не зупиняти рух тролейбусів, ремонтують ночами.

У місті піклуються і проводять роботи вночі, аби не зупиняти рух тролейбусів удень. Уночі проти 18 травня роботи виконали на вул. Набережна Перемоги, на ділянці у районі Інституту фізкультури.

«Виконали ремонт — замінили контактну мережу. Ця ділянка була вже в аварійному стані. Тому аби тролейбуси рухалися безаварійно, і необхідно було провести ці роботи. Тут курсують маршрути № 6, 10 та 12. Загалом по місту контактну мережу оновлюємо на різних ділянках. З початку травня вже відремонтували близько 4 км. Усе це робимо для того, аби не було зривів тросу, а відтак — тролейбуси рухалися безаварійно», – підкреслив провідний фахівець комунального підприємства «Дніпровський електротранспорт» Нікіта Керенцев.
Водночас майстер контактної мережі Іван Молойко додав:
«Старий контактний провід замінили на новий, йдеться про 450 метрів. Його не міняли з моменту будівництва лінії (від 70-х років). У цих роботах було задіяно три бригади. Такі ремонти проводимо у вечірній час, аби не затримувати рух».




Gorod.dp.ua на Facebook.


111  (18.05.23 11:39): Зилок-трудяга молодец. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті