Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі накривають люки кришками та повертають на вулиці освітлення

У Дніпрі накривають люки кришками та повертають на вулиці освітлення

У Дніпрі накривають по місту колодязі і за заявками дніпрян продовжують повертати на вулиці освітлення.

У Дніпрі багато безхазяйних колодязів, багато таких, у яких доводиться шукати господаря. Наразі йдуть роботи з накриття колодязів люками. Занижені колодязі піднімають, засмічені чистять, провали закладають. Працюють усі власники люків. Про це повідомляє Глава Громадської Ради Дніпра Геннадій Корбан.

На фото – два приклади виконаних 24 квітня заявок дніпрян. На Тополі-3 працював Дніпроводоканал. На пр. Богдана Хмельницького 30-а працював Укртелеком.

Також Геннадій Корбан повідомив, що за заявками дніпрян повертають на вулиці й освітлення. Так, 24 квітня засітили ліхтарі у провулку Альпійському та на вулиці Яна Гуса 22. Електроопора пролежала на землі два роки, нарешті дочекалася свого часу. Працював КП Міськсвітло.

Нагадаємо, що 23 квітня на Набережній Заводській дитина впала в люк.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Житель ж/м Красный Камень.  (25.04.23 13:35): А Вы правы на 100%. На бульваре Рубиновом д. 14 г. это в районе гаражей навпроти высокой котельни есть люк. А хозяин АТС люк без крышки много лет но его не закрывают только воткнули ветки. А рядом 143 школа и люди ходят. Відповісти | З цитатою
город  (25.04.23 10:39): Это все прекрасно. И спасибо Корбану, за то что инициировал и создал канал в телеграмме, в котором люди пишут о проблемах. Но разве не должны хозяева колодцев, самостоятельно отслеживать их состояние и вовремя накрывать крышками? Сидят, *** греют и нихрена не делают, пока сверху палкой начальство не постучит по башке. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті