Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
23:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дитячо-юнацький центр «Штурм» відсвяткував День народження

Дитячо-юнацький центр «Штурм» відсвяткував День народження

«Дитячо-юнацький центр «Штурм» 23 квітня святкує День народження. З 1992 року центр об’єднує дітей за інтересами, підтримує сімейні традиції, виховує справжніх патріотів та сильних особистостей.

За 31 рік діяльності охоплено понад 50 тисяч родин, які займаються в закладі вже декілька поколінь. Окрім тренувального процесу проводяться сімейні свята, масові заходи, патріотичні акції, пізнавальні програми, діджитал-проєкти, а також центр займається волонтерством.

З початку повномасштабного вторгнення тут створили проєкт «Штурм-Допомога», який охоплює понад 3 000 людей з тимчасово окупованих територій. На постійній основі їм надається психологічна та гуманітарна допомога.

Сьогодні Центр «Штурм» – це 6 підрозділів в 4 районах міста, 3 000 вихованців, 100 педагогів (з яких 17 - зі статусом ВПО), 20 гуртків (215 груп), працюючих за 6 напрямами позашкільної освіти: військово-патріотичний, фізкультурно-спортивний, художньо-естетичний, оздоровчий, соціально-реабілітаційний та туристсько-краєзнавчий.

«До святкування ми готувались рік, бо 30-річчя створення мали святкувати торік, проте, через війну нам не вдалось. Тож за цей рік в нас змінився репертуар, до того ж ми прийняли у свою велику родину 17 педагогів, які вимушено покинули свою домівку через війну. А сьогодні вони демонструють номера, які підготували разом з дітками. Тож дивували сьогодні новими напрямами та новими номерами», - зазначила директорка «Штурму», заслужена працівниця освіти України Ірина Герліванова.

Секретар Дніпровської міськради Олександр Санжара наголосив:

«Штурм - це велика родина, яка обʼєднує дітей та їх батьків. Він дає дітям мету в житті, а головне - можливість займатись тим, чим їм подобається. Тут багато різних гуртків, і навіть моя донька відвідувала тут гурток з брейк-дансу. Тут професійні тренери, і тренер моєї доньки увійшов до команди, яка відома в усьому світі, яка підкорила штатівське шоу талантів. І тут багато є людей, які стали видатними спортсменами».








Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Выпускник 2023  (26.04.23 10:25): Герливанову уже пора бы поменять. На более прогрессивного руководителя. Відповісти | З цитатою
Втомлений глядач  (24.04.23 09:56): Проморили дітей майже годину, доки один одного вихваляв та нагороджував. Коли цей совок вже скінчиться??? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті