Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
23:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Дніпропетровськгаз Збут» продовжує повертати переплату

«Дніпропетровськгаз Збут» продовжує повертати  переплату

«Дніпропетровськгаз Збут» продовжує повертати побутовим клієнтам переплату і помилково сплачені кошти за природний газ.

Станом на початок квітня 2023 року компанія повернула майже 50 млн гривень. На банківські рахунки гроші отримали більше ніж 34 тис споживачів. Найменша сума для повернення становила 6 грн, найбільша - 112 тис грн.

Повернення переплат наразі продовжується. На жаль, цей процес залежить від того, наскільки відповідально споживачі, що мають борг перед постачальником, сплачують його. Нині заборгованість населення перед «Дніпропетровськгаз Збут» сягає майже 500 млн грн.

Разом з тим у компанії наголошують, що побутові клієнти, які станом на 1 травня 2022 року мали заборгованість за спожитий газ, повинні здійснити повний розрахунок. У разі несплати боргу, постачальник буде стягувати заборгованість у судовому порядку.

Gorod.dp.ua на Facebook.


111  (07.04.23 09:18): По оплате за газ - переплата, которую попробуй верни, а по доставке газа - каждый месяц выставляются счета, которые надо оплачивать. Казалось бы, в этом случае можно и нужно использовать переплату за газ для оплаты доставки...но...не в этой вселенной...
Обращался с таким вопросом на эл. почту Днепрогаза, ответа нет.
Відповісти | З цитатою
s-lex  (06.04.23 19:13): С ноября подано письменное заявление на возврат 170 грн Ни ответа, ни привета. Відповісти | З цитатою
Кум  (06.04.23 17:46): Ну да кто вам переплатил ждите! А кто не платил то если заплатит , то вернём тем кто им платил регулярно...Вот схема... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті