Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
05:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відновлюють пошкоджені через ракетні удари житлові будинки

|«« «« »» »»|

У Дніпрі триває відновлення багатоквартирних будинків, які постраждали через вибухову хвилю ворожих ракетних обстрілів. Роботи проводяться коштом міського бюджету.

Нині встановили нові вікна і закінчують робити укоси у двох будинках на ж/м Перемога, які обслуговує комунальне підприємство «Жилсервіс-14».

«Через вибухову хвилю у будинках були вибиті вікна як у квартирах, так і на сходових клітинах. Загалом у двох багатоповерхівках було пошкоджено 72 вікна. Наші майстри одразу виконали заміри і, за бажанням мешканців, закрили плівкою отвори з вибитих вікон. Упродовж 10 днів нові вікна вже встановили. Нині закінчуємо робити укоси», — прокоментував директор комунального підприємства «Жилсервіс-14» Сергій Карпенко.

Мешканка одного із згаданих будинків Вікторія Йосипівна розповідає:

«З однієї сторони квартири вилетіли вікна. У цей момент була вдома, і тоді стало дуже страшно. Приємно була вражена тим, що міська влада нам оперативно все зробила. Міські служби швидко заміряли. Довелось зовсім недовго чекати, поки на заводі виготовлять нові склопакети. Одразу їх нам встановили. Дуже добре, що так швидко нам допомогли. Вдячні!».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті