Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
20:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В університеті Нобеля під час гри у волейбол загинув хлопець

В університеті Нобеля під час гри у волейбол загинув хлопець

Сумний випадок з трагічним кінцем стався в Університеті Альфреда Нобеля, де загинув молодий хлопець 26-ти років.

Хлопець грав у волейбол, під час гри несподівано впав та перестав реагувати на подразники, повідомляє медик Віктор Пальчинський. Про подію повідомили на пульт "103".

До місця було направлено найближчу вільну бригаду медиків. Але вони виявили хлопця вже без ознак життя. Медики розпочали серцево-легеневу реанімацію. На стрічці ЕКГ виявили асистолію – припинення діяльності серця зі зникненням біоелектричної активності. Це виключає використання дефібрилятора.

Незважаючи на зусилля людей, які були поруч і допомагали до приїзду «швидкої», і бригади медиків, на жаль, врятувати гравця не вдалося.

З приводу цього лікарка Зоя Гриценко прокомментувала, як важливо, щоб навчальні заклади були обладнані автоматичними дефібриляторами:

На жаль, в даному випадку у бригади не було можливості використати дефібрилятор. Але за статистикою серед причин «молодих» смертей переважають серцево-судинні причини, зокрема раптові порушення ритму, тому дуже важливо, щоб навчальні заклади були обладнані автоматичними дефібриляторами, а персонал та студенти навчені елементарним навичкам серцево-легеневої реанімації, тому що життя людини може бути врятоване, якщо розпочати заходи по реанімації ще ДО приїзду бригади швидкої допомоги.
Gorod.dp.ua на Facebook.


болельщик  (04.03.23 19:50): А с каким счётом матч закончился? Если победила команда умершего, то они должны были посвятить победу ему Відповісти | З цитатою
...  (01.03.23 11:02): Соболезнования родным...А ведь когда-то учили всех делать искусственное дыхание, даже врачей, присутствующих на соревнованиях. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Синяя птица  (27.02.23 23:11): Внезапно.. обнаружили.. Відповісти | З цитатою
Тофик Бэй  (27.02.23 19:35): На скорых уже давно нет врачей. Там работают парамедики. Вот и про диагноз или причину смерти тут ничего. Жалко парня. Соболезнование его родным и близким Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
.  (27.02.23 15:39): мне вот не понятно когда представители каких-то профессий рассказывают, что "все должны знать, все должны уметь" то, что умеют они. А лично вы, говоруны о других, умеете делать то, что умеют делать другие? Что умеет делать сантехник, плотник, электрик... да даже профессиональный уборщик, у которого техника по своей сложности превосходит технику медика! Может, разделение на профессии не просто так происходит, а?

Апофеозом дебилизма можно считать заявление Евминова про свои тренажеры ("доска Евминова"), что "у воинов в окопах болят спины из-за нагрузок, поэтому нужно закупить 10,000 тренажеров и передать бойцам в окопы, чтобы они там занимались упражнениями".

Вот как считаете, психически здоровый в состоянии такое придумать? В окопе что там, курорт, где бойцам просто не хватает тренажерного зала? Но заработать на ситуации - это запросто! Давайте 10,000 тренажеров закупим - сделаем за счет бюджета план продаж на ближайшие 10 лет вперед!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Вася  (27.02.23 15:17): А говорят спорт продлевает жизнь. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті