Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Японське місто Осака передає Дніпру спецтехніку

Японське місто Осака передає Дніпру спецтехніку

До Дніпра приїдуть карети швидкої, пожежне авто та вантажівки.

Японське місто Осака надасть своєму місту-партнеру Дніпру шість автомобілів, серед яких спецтехніка та малотонажні вантажівки. Про це повідомив пресцентр Осаки.

Зазначається, що японські партнери на прохання української сторони нададуть Дніпру безкоштовно два автомобілі швидкої допомоги, рятувальну машину та три вантажівки. Це відобудеться відповідно до меморандуму, який був підписаний минулого року.

Відомо, що за умовами договору техніка має прибути до українського міста не пізніше березня 2023-го. Сам меморандум при цьому був підписаний у липні минулого року.

Нагадаємо, що раніше Японія неодноразово виділяла фінансову допомогу для України. Зокрема першого лютого було погоджено черговий пакет, що передбачає надання $170 мільйонів на відновлення країні під час війни.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті