Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
20:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Понад 1,8 тисяч планшетів для онлайн навчання розподілять між школярами Дніпропетровщини

Понад 1,8 тисяч планшетів для онлайн навчання розподілять між школярами Дніпропетровщини

Область отримала 1887 сучасних гаджетів. Планшети для онлайн навчання. Їх розподілять між учнями з багатодітних та малозабезпечених родин. А ще – дітьми захисників і переселенців.

Через безпекову ситуацію школярі області здебільшого навчаються онлайн. Сучасні гаджети забезпечують рівний доступ до освіти. Вони дозволяють учням бути на зв’язку з вчителями та вчасно виконувати домашнє завдання.

Планшети розподілять серед дітей захисників та переселенців. А також учнів з багатодітних і малозабезпечених родин. У навчальних закладах Божедарівської громади Кам’янського району 960 вихованців. Гаджети для навчання є не у всіх. Такі діти не мають змоги долучатися до онлайн уроків. Вчителі працюють з ними фактично за індивідуальним графіком. Вони прописують таким дітям завдання. Виконавши, учень передає його до навчального закладу.

Отримані гаджети – новенькі та сучасні. Мають достатню потужність і пам'ять для роботи в Інтернеті, виконання домашнього завдання і створення презентацій. У них встановлені і такі платформи, як «Всеукраїнська школа онлайн» та «Вивчаю – не чекаю». Кожна розрахована на учнів різних класів та допомагає у легкому освоєнні нових знань.

Планшети для школярів надав уряд Республіки Корея у співпраці із Міністерством освіти та науки України.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті