Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
08:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Застрягання у ліфті: що робити, та як обрати надійну обслуговуючу компанію

Застрягання у ліфті: що робити, та як обрати надійну обслуговуючу компанію

Через аварійні відключення електроенергії почастішали випадки застрягання людей у ліфтах.

За словами спеціалістки відділу з організаційної роботи департаменту з питань самоорганізації населення міської ради Вікторії Базишиної, головне у таких ситуаціях — не намагатися самостійно визволятися з ліфту, а дочекатися фахівців аварійної служби.

У кожного будинку ОСББ має бути договір з обслуговуючою ліфтовою компанією, до якої і потрібно звертатися при застряганні у підйомнику.

«Далеко не всі ліфтові компанії мають фахівців і необхідне обладнання для якісної роботи. При виборі такої компанії необхідно враховувати близькість розташування до будинку, наявність матеріально-технічної бази, щоб ліфтовики оперативно змогли замінити чи відремонтувати ті чи інші деталі.

Практика показує — чим менший тариф ліфтова компанія виставляє, тим нижча якість обслуговування. Голови правління часто обирають компанії з дешевшим тарифом, а відтак — обслуговування може виявитися неякісним. Це стосується й аварійних викликів щодо застрягання людей у підйомниках. Словом, необхідно враховувати зазначену інформацію при виборі обслуговуючою компанії», — підкреслила Вікторія Базишина.

Голова правління ОСББ одного з будинків Ірина Куваннікова розповідає:

«Давно співпрацюємо з компанією «Ліфтреммонтаж Дніпро». За ці роки задоволені їхньою роботою передусім за швидкі реагування на звернення, аварійні ситуації, вчасне обслуговування ліфтів у будинку. За викликом вони досить швидко приїжджають, оскільки неподалік від нашого будинку знаходиться їхня аварійна служба».






Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті