Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
20:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі з’являться 12 нових вулиць

У Дніпрі  з’являться 12 нових вулиць

У Дніпрі у чотирьох районах міста планують створити 12 нових вулиць.

Відповідний проєкт опублікований на сайті міськради. Рішення можуть розглянути вже на найближчій сесії міськради. 

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на проєкти-рішення міськради Дніпра. Нові вулиці з'являться у Самарському, Новокодацькому, Індустріальному і Самарському районах. 

Індустріальний район. У районі вулиці Верхньої може з’явитися вулиця Спокійний Став. 

Новокодацький район. У районі вулиці Великої Діївської можуть з’явитися вул. Покутянська, вул. Долинянська, вул. Ополянська, вул. Бойківська, вул. Лемківська. 

Самарський район. У районі вулиці Староігренської планують зробити вул. Надійна, вул. Нового Саду, вул. Межиріцька, вул. Завершальна, тупик Піщаний. 

Соборний район. У районі вулиць Загребельного та Чехова можуть з’явитися вул. Піхотна Балка, вул. Чубатий Хутір. 

Нові назви вулиці отримають після того, як за проєкт-рішення проголосують депутати на черговій сесії міськради. Після чого документ підпише міський голова Борис Філатов.

Gorod.dp.ua на Facebook.


***  (21.12.22 11:59): это не переименование , а наименование , разницу улавливаете? раньше этих улиц не было. накопилось домов в частном секторе, потребовалось название. Відповісти | З цитатою
город  (21.12.22 09:44): Насчет необходимости новогодней елки, Филатов спросил у горожан и хоть и с недовольством, но согласился с мнением большинства, что елка не нужна в этом году.
Почему Филатов не поинтересуется мнением горожан по поводу переименования улиц города? Боится услышать отрицательное мнение?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
алекс  (21.12.22 08:25): Когда собаке не хрен делать -она яйца лижет. То что по улицам ходить невозможно, не поломав ноги, никого не е...ет. Відповісти | З цитатою
Anthrax  (21.12.22 02:14): Ё моё.. война идёт а им только улицы переименовать.. лучше бы эти бабки что на переименовку ( кинули) детишкам или старикам бы помощь дали.а тут конечно такая необходимость.отмывка бабла. Відповісти | З цитатою
Не патриот - не идиот  (21.12.22 01:40): Именно сейчас это крайне важно. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті