Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
19:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі чоловік спалив будинок після сварки із співмешканкою

У Дніпрі чоловік спалив будинок після сварки із співмешканкою

Ввечері, 9 грудня, в поліцію поступив виклик про пожежу в районі проспекту Богдана Хмельницького. Заявник повідомив, що горить приватний будинок, який знаходиться в садовому товаристві "Шиннік-2".

Прибувши на місце, поліцейські виявили пожежу. За словами мешканки будинку, її цивільний чоловік під час сварки розлив в будинку бензин та підпалив. Після чого поїхав з місця пригоди на автомобілі Citroen.

Поліцейські обстежили прилеглу територію, та виявили вказаний автомобіль, біля якого знаходився 36-річниц чоловік. Він повідомив, що під час конфлікту із цивільною дружиною підпалив будинок, та коли не зміг самостійно погасити пожежу, поїхав на автівці до частини ДСНС, щоб покликати про допомогу.

Під час спілкування із чоловіком, в нього було виявлено ознаки алкогольного спʼяніння. Він погодився пройти тест на драгері, результат - 2.53 ‰.

Чоловіка було доставлено до поліцейського відділку для зʼясування всіх обставин.

У прес-службі ДСНС повідомили, що на момент приїзду рятувальників з вікон та дверей будинку спостерігалося відкрите полум'я, горів дах. Загальна площа пожежі склала 150 кв м.

13 рятувальників гасили пожежу близько 3 годин.

Під час пожежі ніхто не постраждав.


Gorod.dp.ua на Facebook.


В  (12.12.22 15:46): то його щастя, що ніхто не постраждав Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті