Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
20:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кривому Розі чоловік зарізав доньку, дружину та застрелився

У Кривому Розі чоловік зарізав доньку, дружину та застрелився

22 жовтня криворожанин повідомив у поліцію про зникнення чоловіка, його дружини та 7-річної доньки. Тіла всіх трьох згодом виявили у їхній машині.

Знайомий зателефонував заявникові, але його мова була нерозбірливою. Криворожанина це стурбувало і він поїхав до квартири сім'ї, але там нікого не було. Він знайшов сліди крові біля гаража та викликав поліцію.

Згодом усіх трьох зниклих знайшли у машині.

Попередньо, на тілах дитини та її 39-річної мами виявили ножові поранення, а у 50-річного чоловіка – вогнепальні.

Лілії Бовдуй було 39 років. Сучасна жінка, що встигла стати мамою та створити свій невеликий бренд одягу. Її фейсбук наповнений постами про шиття, майже кожне друге повідомлення закликає до підтримки України.

Лілія була справжньою майстринею: вона з дитинства створювала одяг для себе, а потім шила речі для дітей та дорослих та продавала через соціальні мережі. Так маленьке хобі перетворилося на повноцінну роботу.

Семирічна дочка Лілії лише почала ходити до школи. Мама і дочка любили проводити час разом, а найбільше їх поєднувала любов до тварин.

Вміння працювати голкою та ниткою зробило Лілію відомою у Кривому Розі. Декілька разів жінку запрошували вести програми на місцевому комунальному телеканалі. Вона неодноразово ставала гостей ефірів і допомагала створювати дизайнерські речі.

У житті мами та дочки все було добре, крім одного. Лілія вирішила розлучитися із чоловіком Віталієм. Вже якийсь час вони не жили разом. Майстриня була на шляху до створення нової родини із військовим ЗСУ. Вони мали одружитися в листопаді, але залишалося зробити одну справу — отримати свідоцтво про розірвання шлюбу з Віталієм.

22 жовтня Лілія разом з дитиною поїхала на переговори з людиною, яка юридично все ще залишалася її чоловіком. Що було далі – з'ясовує слідство. Троє загиблих знайшли в автомобілі — за однією з версій Віталій завдав жінці та власній дочці по вісім ножових поранень. Певно, після цього він застрелився. Останнім, що побачила маленька дівчинка, були очі розлютованого батька, який не зміг відпустити те, що давно втратив.






Gorod.dp.ua на Facebook.


нет слов  (24.10.22 15:35): страшная история. Неуравновешенный человек. Разумно со стороны женщины было расставание с ним. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті