Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
18:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відкрилася виставка-аукціон «Місто Олександра Поля»

У Дніпрі відкрилася виставка-аукціон «Місто Олександра Поля»

Усі зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу українським військовим.

Важко переоцінити внесок у розвиток нашого міста та регіону «Степового Колумба», «Першовідкривача криворізьких залізняків» Олександра Миколайовича Поля. За великим рахунком, з його відкриттів та проектів почалося формування Катеринослава як мегаполісу та центру промисловості. Багато будинків та об'єктів у нашому місті зберігають пам'ять про Олександра Поля.

У Дніпрі стартувала виставка-аукціон архітектурних скетчів, пов'язаних із цією легендарною особистістю. Вона з вчора проходить в Obrigado cafe на пр. Яворницького, 57, і відкриється сьогодні з 10 ранку.

На ній можна буде придбати лоти із зображеннями старих будівель міста, в яких досі мешкає пам'ять про Поле. Загалом на аукціон виставлено 21 лот.

Ось що про цей захід розповідають його організатори:

«Виставка-аукціон архітектурних скетчей "Місто Олександра Поля".

Роботи: артскетчі, 21 лот

Роботи можна побачити наочно в Obrigado cafe – пр. Дмитра Яворницького, 57 вхід з пл. Героев Майдана, вже з середи. Або на сторінці аукціону за посиланням у першому коменті

Фінал аукціону у неділю з 17 до 18:30 в Obrigado cafe.

За участю авторів робіт.

Також перед аукціоном відбудеться відбудеться зустріч з книгою Ігоря Кочергіна "Олександр Поль: геній міста на Дніпрі". Ви зможете поспілкуватися та поставити будь-які питання авторові - доктору історичних наук Ігорю Кочергіну, автору ілюстрацій Евгенії Самойленко та видавництву " Герда".

Останні 8 примірників книги ви зможете придбати протягом цього тижня

Весь збір на допомогу ЗСУ!».

Ілюстрація лотів аукціон зі сторінки Михайла Кислова.








Gorod.dp.ua на Facebook.


Elring  (19.10.22 09:52): Поль действовал в интересах французских колонизаторов. Это, конечно, сейчас считается "честным бизнесом", но использование дешевой местной рабочей силы и ресурсов, которые технически отсталая страна не может разрабатывать самостоятельно - всегда называлось "колониализм". Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті