Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
23:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Шахрайство з банківськими картками, нарколабораторія та зберігання боєприпасів: поліцейські затримали злочинну групу

Шахрайство з банківськими картками, нарколабораторія та зберігання боєприпасів:  поліцейські затримали злочинну групу

Один із зловмисників організував нарколабораторію з виготовлення амфетаміну у приватній квартирі на території Кривого Рогу. Також фігуранти організували шахрайську схему по заволодінню грошима з банківських карток.

Незаконне виготовлення психотропів з метою збуту налагодив 52-річний криворожанін. Під час слідства було встановлено, що фігурант організував шахрайську схему, до якої долучив двох раніше судимих мешканців Кривого Рогу. Шахраї отримували доступ до особистих кабінетів банківських додатків, в яких від імені потерпілих створювали цифрові віртуальні картки та викрадали кошти. Наразі поліцейські встановили одну постраждалу особу, яку зловмисники ошукали на 160 тисяч гривень. Також встановлюються інші ошукані люди.

Поліцейські провели низку обшуків за місцем мешкання організатора та його спільників. В результаті правоохоронці вилучили лабораторне обладнання для виготовлення амфетаміну, ваги, наркотичні засоби, прекурсори, пістолет, набої та гранату Ф-1, а також мобільні телефони, комп’ютерне обладнання, SIM-карти мобільних операторів України, гроші у сумі понад 120 тисяч гривень, автомобіль «BMW» та банківські карти. Речові докази скеровані на експертизи.

За вказаним фактом відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.190 (шахрайство), ч.1 ст.263 (незаконне зберігання боєприпасів) та ч. 2 ст. 309 (зберігання психотропних речовин) Кримінального кодексу України. Після надходження результатів експертних досліджень буде вирішуватися питання про додаткову кваліфікацію дій фігурантів.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті