Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
04:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі побував відомий телеведучий Дмитро Комаров

У Дніпрі побував відомий телеведучий Дмитро Комаров

З 2010 року Дмитро набув величезної популярності завдяки своїй програмі «Світ навиворіт», яку транслював один із провідних телеканалів України.

За ці роки вийшли вже 12 сезонів цієї програми, які охопили пригоди Дмитра Комарова у 16 ​​екзотичних країнах. На початок нападу рашистів на нашу країну стартував 13-й сезон, який зі зрозумілих причин був перерваний.

Наразі Дмитро Комаров тимчасово відійшов від зйомок нових програм. Він активно займається волонтерством і разом із усіма українцями бореться за перемогу над ворогом.

У нашому місті (якому Дмитро давно симпатизує) він побував далеко не вперше. У Дніпро його привели бажання зустрітися з давніми друзями та волонтерські проекти.

Серед іншого Комаров побував і у відомому яхт-клубі «Січ» на житловому масиві Перемога-6. Ось що про це розповіли у яхт-клубі:

«Відомий український мандрівник Дмитро Комаров завітав у Дніпровський Яхт-клуб «Січ».

Нагадаємо, що Дмитро Костянтинович Комаров - відомий український журналіст, мандрівник, фотограф, автор і ведучий програми «Світ навиворіт» та Заслужений журналіст України. Він полюбляє цей куточок обласного центру Дніпропетровщини, до того ж в Яхт-клубі «Січ» у нього є друзі та добрі знайомі. Тому на вихідних він охоче поспілкувався з представниками, тренерами та спортсменами з вітрильного спорту у нашому клубі.

І невеличка довідка про нашого гостя…

Ще студентом Дмитро Комаров захоплювався подорожами, обираючи при цьому маловідомі стежки і непопулярні напрямки. У таких поїздках він знайомився з місцевим населенням та самобутньою культурою різних країн. Після повернення до України Комаров продавав фоторепортажі з екзотичних країн різним виданням, робив фотовиставки і таким чином оплачував нові подорожі.

В одній з таких поїздок Таїландом народилася ідея створити власну програму про подорожі, яка згодом отримала назву “Світ навиворіт”. Програма транслюється на телеканалі "1+1" з 2010 року. Станом на 2022 рік вийшло вже 12 сезонів про 16 країн світу, 13-й сезон було перервано через вторгення Росії на територію України.

Свою журналістську діяльність Комаров продовжив у рамках нового телепроекту. Відвідуючи екзотичні країни, він проводить журналістські розслідування, робить спеціальні репортажі з місць масштабних катастроф, всесвітньо відомих фестивалів, а також бере ексклюзивні інтерв'ю. Часто репортажі Комарова є унікальними або такими, що змогли повторити лише деякі журналісти у світі.

Дмитро змалку дуже любить гори. Під час подорожей він неодноразово піднімався на гірські вершини та брав участь у сходженнях, які потребують альпіністських навичок. Комаров зійшов на Айленд-Пік (6165 м), Уайна-Потосі (6088 м), Кіліманджаро (5895 м), Монблан (4807 м), Фудзіяму (3776 м).

У рейтингу «Фаворит телепреси 2012» Дмитро Комаров був визнаний глядачами найкращим тележурналістом року.

Поодинока подорож Індією Дмитра Комарова у 2009 році увійшла до Національного реєстру рекордів України як «максимальний пробіг Індією своїм ходом за мінімальний термін». Комаров подолав 20 000 км за 90 днів».

Чи дасть приїзд привід для нових сюжетів, не афішується.

Фото – яхт-клуб «Січ».





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті