Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
21:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Водій фури попався на перевищенні ваги та підроблених правах

Водій фури попався на перевищенні ваги та підроблених правах

Патрульні перевіряють дотримання водіями вантажівок вимог щодо перевезення великовагових вантажів та виявляють порушників.

Одним із них виявився водій автомобіля Renault Magnum з напівпричепом. 17 серпня його зупинили для контрольного зважування на пересувному пункті габаритно-вагового контролю на автодорозі Н-31. Інспектори перевірили документи водія фури. З'ясувалося, що посвідчення водія підроблене.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу та склали на водія постанову за ч.2 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Факт перевезення вантажу з перевищенням вагових обмежень без відповідних документів зафіксували співробітники Укртрансбезпеки та склали відповідний акт.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті