Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ціни боляче б’ють по кишені: сезон консервації у Дніпрі під загрозою

Ціни боляче б’ють по кишені: сезон консервації у Дніпрі під загрозою

Спливає другий місяць літа, і зазвичай дніпряни в минулі роки вже масово закуповувалися овочами, фруктами і ягодами, щоб зробити закруток на зиму. Але не в цьому році. Містяни не поспішають робити запаси, бо ціни кусаються.

На Центральному ринку «Озерка» у овочевих рядах порожньо. Продавчиня Нонна зізнається, що люди купують потроху, тільки для щоденного вжитку, розповідається у сюжеті ДніпроTV.

«Я покупців розумію. Не сильно з пенсією 2100 грн розженешся купувати 20 кілограм огірків по 20-30 грн. Теж саме стосується помідорів, баклажанів, перцю і інших овочів. Тут що на день купити, треба 100-200 грн віддати», – говорить жінка.

Огірки, кабачки та помідори – «зірки» консервації – не тішать вартістю, як зазвичай бувало в середині літа. Навпаки, за усіма прогнозами, будуть навіть дорожчати.

«Помідорчик розовий 55 грн, червоний 35 грн, перчик 60-65 грн, огірочок 30 грн, кабачочок – 25 грн. За останні дні овочі подорожчали на 15-20%», – розповідає ще одна продавчиня.

Незважаючи на високі ціни, дніпряни все ж таки намагаються робити запаси. Бояться важкої зими.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Семён  (02.08.22 10:53): Один хлеб жрать будем,да и то,если всю пшеницу не вывезут... Відповісти | З цитатою
упс...  (29.07.22 20:48): https://gorod.dp.ua/news/207632

смотрим на график и узреваем то, о чем уже три года говорят "порохоботы". Да и предупреждали о подобном они ещё в 2019-м. Ну вот и просочилась правда, и, оказывается, проблемы в экономике начались уже после ноября 2020 года.
Что скажете, зе-любители? Боты тоже пусть присоединяются - чисто на поржать как вы выкручиваться будете
Відповісти | З цитатою
горожанин  (25.07.22 19:27): Ладно овощи, ещё как-то возможно купить. Укроп на Озёрке сегодня 400грн. за кило ((( Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
007  (25.07.22 18:07): Вообще гады ахренели а зарплата на месте как хочешь так и живи. Зато депутатам повысили вот молодцы так держать. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті