Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
20:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Варта Дніпра» затримала військових, які втекли

«Варта Дніпра» затримала військових, які втекли

На вулиці Гуртовій, вчора 1 червня, однією з груп роти АНД району Варта Дніпра за орієнтуванням було затримано двох військовослужбовців, які самовільно залишили пункт дислокації.

Мобільна група відпрацювала швидко та ефективно. Зброю вилучено, порушників закону передано до компетентних органів. Про це повідомив депутат Дніпровської міськради Олексій Безуглий.

Хотів би подякувати всім хлопцям, які знаходять час не тільки тримати економічний фронт за місцем роботи, а й у вільний час виходити на бойові чергування.

Також, у найближчий час нами буде запропоновано можливість для всіх охочих чоловіків району пройти навчання з інструкторами «Варти Дніпра» та отримати базові військові навички. Обов’язково про це повідомимо окремо.

Війна буде довгою і ми всі маємо бути максимально підготовленими та навченими. Можливість навчатися є, – зазначив Безуглий.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті