Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Руханка, співи та загадки: у таборі «Золотий вік» провели оздоровчу квест-мандрівку

|«« «« »» »»|

Загадки та танці на свіжому повітрі. Для відпочивальників муніципального табору «Золотий вік» 22 лютого провели оздоровчий квест у лісі «Подорож стежинами здоров’я». Прогулянка до озера була з елементами фізичних активностей та завданнями на тематику здоров’я. Приєдналося зо два десятки відпочивальників.

За правилами, на кожному етапі квесту учасники отримують скриньку.

«А у ній є пазл, який після завершення мінімандрівки треба зібрати», – розповіла режисерка-постановниця проєкту Анна Кириченко.

Приєдналася до активностей пані Наталія Калюга:

«Дуже цікава подорож, адже можна дізнатися нове про підтримку свого фізичного стану. До того ж ми тут і пісні співали, і загадки відгадували».

«У мене дуже багато запалу для цієї мандрівки. Я бігла першою навіть, тримала скриньки з пазлами. Дуже корисні подарунки для нас підготували організатори», – зауважила відпочивальниця Світлана Бурчак.

Опісля квесту на всіх учасників чекала лекція «Секрети активного дозвілля». Також усім надали сертифікати.

«Такими невеличкими квест-мандрівками ми хочемо заохотити, щоб відпочивальники не просто гуляли, а й активно проводили дозвілля і потім продовжували активності вдома. Такі квест-мандрівки проводитимуться щотижня», – підсумувала Анна Кириченко.

Довідка:
Соціальний проєкт – муніципальний оздоровчий табір «Золотий вік» – реалізується за підтримки міського голови Бориса Філатова. Реєстраційний відділ табору розташований за адресою: просп. Д. Яворницького, 64-В, тел. 067-550-06-70. Детальніше на офіційному сайті.

Gorod.dp.ua на Facebook.


На...  (23.02.22 05:02): они нужны? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті