Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
20:35

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 25 сентября

Криминальная хроника на 25 сентября
1. 24 вересня п. р. о 14.30 в одному з будинків в с. Вільне Новомосковського району 51-річний громадянин в ході раптово виниклої сварки кухонним ножем завдав 26-річному молодику смертельне поранення. Наразі за даним фактом слідчим відділом Новомосковського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

2. 24 вересня п. р. о 18.40 співробітниками сектору боротьби з економічними злочинами Апостолівського райвідділу міліції зібраний матеріал відносно голови однієї із сільських рад, держслужбовця 4-ї категорії. Жінка, зловживаючи службовим становищем, 18 грудня 2007 року під час оформлення договору купівлі-продажу підробила заяву громадянина, в якій він не заперечує проти продажу свого будинку. Також зловмисниця 20 грудня 2007 року підробила протокол сесії депутатів сільської ради про прийняття рішення про придбання вказаного будинку. Сума заподіяного збитку склала 12 тис. грн. 24.09.2009 за даним фактом прокуратурою району порушена кримінальна справа за ст. 366 ч. 1 Кримінального кодексу України («Службове підроблення»).

3. 22 вересня п. р. о 03.00 з вул. Карбишева м. Павлограда до реанімаційного відділення однієї з міських лікарень з закритою черепно-мозковою травмою та переломом кісток черепу був доставлений 46-річний місцевий мешканець. 23 вересня постраждалий від отриманих травм помер у лікарні. Згідно акту судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми, яка супроводжувалася переломами кісток основи черепу та ребер. За скоєння злочину співробітниками Павлоградського міського відділу міліції затримані 16-ти та 15-річний молодики. Як було встановлено, 22 вересня о 01.20 біля одного з будинків по вул. Карбишева зловмисники молотками по голові та тулубу побили постраждалого, після чого заволоділи пляшкою горілки ємністю 0,25 л. За даним фактом слідчим відділом Павлоградського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть»).

4. 24 вересня п. р. о 08.30 в ході оперативно-розшукових заходів співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Саксаганського райвідділу міліції м. Кривого Рогу була вилучена наркотична речовина «Макова соломка» вагою 16 кг., яка належить раніше затриманому 30-річному місцевому мешканцю. Наразі за даним фактом слідчим відділом Саксаганського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 307 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»).

5. 24 вересня п. р. о 12.30 в ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками Центрально-Міського райвідділу міліції м. Кривого Рогу біля одного з будинків по вул. Леніна у 34-річного громадянина була вилучена граната «Ф-1» часів Великої Вітчизняної Війни. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру вилучена граната визнана придатною до вибуху. Наразі за даним фактом слідчим відділом Центрально-Міського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Победитель  (28.09.09 23:07): По факту происшедшего в г.Павлограде, виновных к стенке и в расход, невзирая на возраст!!! Ответить | С цитатой
rock  (27.09.09 11:17): Куда мы котимся??? Ответить | С цитатой
111  (25.09.09 16:52): Павлоградских "деток" к стенке! Ответить | С цитатой
Смит&Вессон  (25.09.09 14:21): Таким малолеткам как из Падлограда да 9 гр. свинца в затылок, другие может быть и задумывались - делать или нет. Всё наши гуманные законы. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте