Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Слідчі ДБР повідомили про підозру Артемію Рябчуку, який вчинив стрілянину на Південмаші у Дніпрі

Слідчі ДБР повідомили про підозру Артемію Рябчуку, який вчинив стрілянину на Південмаші у Дніпрі

Слідчі Державного бюро розслідувань повідомили про підозру Артемію Рябчуку, який вчинив стрілянину на Південному машинобудівному заводі у Дніпрі.

Підозру повідомлено за п. 1 та п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство); ч. 3 ст. 408 КК України (дезертирство); ч. 3 ст. 410 КК України (викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцем зброї, бойових припасів).

У ході затримання в особи вилучено особисті речі, у тому числі ті, що можуть містити на собі сліди вчинення злочину: кров, продукти пострілу, а також зброю та гільзи.

Слідчі провели огляд місця події та місця затримання, а також провели допити свідків, зокрема з дозволу лікарів допитано одного з поранених, який наразі перебуває у лікарні Мечникова.

Працівники ДБР проведуть слідчі дії, що дозволять встановити чи не перебував Артемій Рябчук у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

У найкоротший термін буде призначена експертиза щодо психічного стану громадянина Рябчука.

Слідство розглядає декілька версій трагедії, серед яких і можливі неуставні відносини, що могли стати причиною вказаного злочину.

Інформація щодо бійки, яка трапилася кілька місяців тому, та цькування затриманого іншими військовослужбовцями вже перевіряється слідчими ДБР.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті