Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
22:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі завдяки небайдужомк городянину вдалося затримати квартирних крадіїв

|«« «« »» »»|

Співпраця поліції та громадян завжди дає вагомі результати. Так можна сказати про випадок, що стався вчора ввечері. Завдяки спостережливості та небайдужості мешканця будинку патрульні оперативно затримали ймовірних крадіїв.

22 січня, близько 22-ї години, спецлінії 102 зателефонував мешканець будинку на проспекті Поля і повідомив, що бачив через двірне вічко, як до квартири його сусідів зайшли невідомі.

Патрульні одразу попрямували на виклик і зателефонували заявнику. Чоловік розповів їм, що коли він повернувся додому, то помітив, що вічко його дверей заліплене пластиліном. Він його відліпив, а згодом, почувши шум на сходах, побачив, як до помешкання сусідів зайшли двоє невідомих. Громадянин одразу зателефонував до поліції.

Коли патрульні прибули за вказаною адресою і підійшли до під'їзду, назустріч їм швидко вийшов невідомий. Оскільки чоловік був схожий за прикметами на ймовірного зловмисника, його зупинили. Громадянин повідомив, що прийшов у гості. Втім, провівши поверхневу перевірку особи, поліцейські засумнівалися, що в будинку хтось із мешканців був би радий бачити вказаного громадянина. В нього виявили відмички, газові балончики, телефон, що перебуває у розшуку, як викрадений, рукавички, ключі від автомобіля ЗАЗ та ліхтарик.

Як з'ясувалося, 42-річний громадянин раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Ще один екіпаж патрульних піднявся до квартири, на яку вказав заявник. Двері її були зачинені. На місце події прибув мешканець квартири і з його дозволу поліцейські зайшли всередину. Там вони виявили невідомого. Його одразу затримали. На питання "що він тут робить?" громадянин відповів, що зайшов випадково. В результаті поверхневої перевірки у чоловіка виявили ліхтарик, гроші та ніж.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу та власницю квартири. За словами мешканців, з помешкання зникли гроші, газовий балончик та ніж. Слідчі також оглянули автомобіль ЗАЗ, на якому ймовірно прибули зловмисники. В ньому виявили номерні знаки, радіостанцію, відмички, ключі, інструменти та дві маски.

Обох громадян доставили до відділку поліції. Їх затримано в порядку ст.208 КПК. Патрульні подякували небайдужому громадянину за допомогу та спостережливість.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Антон  (24.01.22 14:39): На сколько я вижу, у нас полиция в таких ситуациях почему-то предпочитает пресонуть обычного человека, и он отгребет проблем поп полной, а преступника только по плечу похлопают. Иногда мне вообще не понятно на страже чего они стоят Відповісти | З цитатою
Вежливая муха  (24.01.22 13:20): Соседу нужна программа по защите свидетелей.. а журналисты получили информацию не с потолка.. так шо тута виновных хватает.. Відповісти | З цитатою
ссс  (24.01.22 11:00): Соседу-герою нужно на журналистов в суд подать за разглашение тайны следствия. Неизвестно, как для него этот героизм и неравнодушие теперь аукнется. Так делать нельзя, нельзя подставлять людей. Відповісти | З цитатою
Макс  (24.01.22 10:51): Отпустят и руку пожмут, у нас в стране органы абсолютно для галочки, замурыжат соседа, тот будет не рад что связался. Для людей тут ничего не работает Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Кушнир Толик Николаевич  (24.01.22 03:23): Опять грузины,ох и нация. Відповісти | З цитатою
ок  (24.01.22 01:20): Молодец мужик, всем бы таких бдительных и неравнодушных соседей. Надеюсь, будет за помощь поощрён. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Сын Охотника  (23.01.22 20:48): Капканы надо дома ставить !против крыс ! Відповісти | З цитатою
63  (23.01.22 20:13): Человек вошел СЛУЧАЙНО в чужую квартиру а его арестовали. Беспредел. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті