Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
22:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Капітальний ремонт Старого мосту останній раз проводили 20 років тому

Капітальний ремонт Старого мосту останній раз проводили 20 років тому

Пагорби, ями та зламана огорожа – все це про Амурський міст. Одна з головних артерій Дніпра, що сполучає правий та лівий береги, вже багато років залишається без капітального ремонту. Частково дорогу латають кожного року. Проте загальний стан проїжджої частини незадовільний. Є проблеми й з пішохідною зоною переправи.

Щодня тисячі водіїв, що їдуть через Старий міст, страждають від поганої дороги. Те ж саме можна сказати й про пішоходів. Наразі рух переправою є справжнім випробуванням. Водії кажуть – через ями на мості часто утворюються затори та аварійні ситуації, особливо взимку. Скаржаться також і на поганий стан трамвайних рейок.

Пішоходів же найбільше турбує зламана огорожа та жахливе покриття тротуару. Деякі дірки настільки великі, що через них можна побачити Дніпро. Містяни також скаржаться на вузьку пішоходну частину. Це ускладнює рух переправою, особливо під час негоди.

У міськраді кажуть – Амурський міст латають постійно. Капітальний ремонт останній раз проводили 20 років тому. Наразі у цьому необхідності не бачать. Черговий дрібний ремонт планують також і в цьому році. Почати боротися з ямами обіцяють, як тільки дозволять погодні умови.

Gorod.dp.ua на Facebook.


местный  (20.01.22 11:05): Ремонтировать нужно конечно, только не при БАФе пожалуйста!
Иначе это будет не ремонт, а оклейка папье маше с вливанием неимоверного количество денег и транспортным колапсом года на 2-3!
В прошлый раз его ремонтировали при Яцубе, и сделали это меньше чем за пол года. И сделали очень качественно и за очень разумные деньги! Да, привлекали военых из стройбатов, типа дармовая сила. Не совсем и дармовая. Все равно им платят из наших налогов, только в том случае видно было куда деньги пошли.
Відповісти | З цитатою
ъъ  (20.01.22 09:16): как только будет желание, начнут делать, отбойник приведите в порядок при заезде на мост с левого берега. Відповісти | З цитатою
Там  (19.01.22 21:29): О ! Отлично ! Бабло отмоют Відповісти | З цитатою
Филя  (19.01.22 21:11): Не 20, а чуть меньше. В августе 2004 открыли Амурский мост после капитального ремонта.
В июле-октябре 2002 Амурский мост перекрывали, но ремонт сделали только на 20% моста.
В 2003 летом мост снова перекрыли, отремонтировали ещё процентов 20. Но осенью 2003 , в связи с большим экономическим ростом в Украине, появились деньги и мост делали до конца.
Тогда обещали что ремонта хватит на 30 лет.
Відповісти | З цитатою
Місцевий  (19.01.22 20:30): Вантажівку можна штрафувати,номери на фото. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
DedLenin  (19.01.22 20:11): Однозначно ремонтировать пора этот мост..
но только когда Боря и ко будет не при делах в городе, так как 3 года будут ремонтировать...
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті