Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
20:00

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 14 сентября

Криминальная сводка на 14 сентября
stirol.net
1. 13 вересня п. р. об 11.40 співробітниками Центрально-Міського райвідділу міліції м. Кривого Рогу в ході санкціонованого обшуку в одному з будинків по вул. Кавказькій у раніше засудженого 35-річного господаря оселі була вилучена наркотична речовина «Макова соломка» вагою 13 кг 800 г, а також 458 мл наркотичної речовини «Опій екстракційний». Наразі за даним фактом слідчим відділом Центрально-міського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 309 ч. 2 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Зловмисник затриманий.

2. 11 вересня п. р. о 09.30 в с. Василівка Новомосковського району в одному з провулків з саднами голови був виявлений труп 48-річного місцевого мешканця. За скоєння злочину співробітниками Новомосковського міського відділу міліції затриманий 28-річний громадянин. Як було встановлено, 10 вересня близько 20.00 зловмисник в зазначеному провулку зустрів постраждалого. Між чоловіками на ґрунті давніх неприязних відносин виникла сварка, яка переросла у бійку, в ході якої затриманий палицею завдав жертві декілька ударів по голові. Наразі за даним фактом слідчим відділом Новомосковського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

3. 11 вересня п. р. о 21.10 біля одного з будинків по вул. Димитрова м. Кривого Рогу співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Дзержинського райвідділу міліції у 41-річного громадянина була вилучена наркотична речовина «Макова соломка» вагою 3 кг, яку він зберігав для виготовлення наркотичної речовини «Опій». Наразі вилучена наркотична речовина направлена до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

4. 8 вересня п. р. о 10.20 до однієї з лікарень смт. Апостолове з проникаючим колото-різаним пораненням черевної порожнини, у нетверезому стані був госпіталізований 22-річний мешканець с. Жовтокам’янка, який 11 вересня у лікарні помер. За скоєння злочину співробітниками Апостолівського райвідділу міліції затримана 19-річна співмешканка постраждалого. Як було встановлено, 8 вересня близько 10.00 на пустирі співмешканці розпивали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисниця кухонним ножем завдала постраждалому тілесні ушкодження. Наразі за даним фактом слідчим відділом Апостолівського РВ порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть»).

5. 12 вересня п. р. о 17.30 співробітниками Центрально-Міського райвідділу міліції м. Кривого Рогу в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з будинків по вул. Кавказькій у раніше засудженого 35-річного господаря оселі була вилучена вибухова речовина «Амоніт» вагою 200 г. Наразі за даним фактом слідчим відділом Центрально-Міського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Дмитрий  (14.09.09 19:37): интерес, хорошо работают правоохранительные органы. Я приезжаю с Днепропетровска в Кривой Рог и отдыхаю - чистота и порядок. Ответить | С цитатой
очень интерес  (14.09.09 19:16): В Днепре совсем все спокойно? Ответить | С цитатой
интерес  (14.09.09 17:27): Только в Кривом Рогу милиция так хорошо работает или это город такой???!!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте