Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
21:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рекордний врожай: на Дніпропетровщині зібрали майже 5 млн тонн зерна

Рекордний врожай: на Дніпропетровщині зібрали майже 5 млн тонн зерна

На Дніпропетровщині завершились жнива.

Цьогоріч в області зібрали майже 5 млн тонн зернових та зернобобових культур. Це – найбільше за останні десять років, повідомив перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Орлов.

«Цьогоріч область отримала рекордні показники врожаю. Вперше щонайменше за 10 років аграрії зібрали понад 4,8 млн тонн зерна. Це на третину більше, ніж минулоріч. Врожайність склала 42 центнери з гектару», – зазначив Володимир Орлов.
Аграрії намолотили майже 3,4 млн тонн ранніх зернових, 1,4 млн тонн кукурудзи на зерно, 17 тис тонн проса, 9,4 тис тонн сорго.

Також в області зібрали врожай технічних культур – більш ніж 1,3 млн тонн соняшника, 27,5 тис тонн цукрових буряків та майже 10 тис тонн сої. А ще – ріпак.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Синяя Птица  (23.11.21 12:58): Хватит ныть, тролли, шо дорожает- дело в энергоресурсах, энергоэффективности и производительности.. и какой бы рекордный урожай не был - его надо сохранить и переработать.. И не надо тут наваливать, шо аграриям и производителям выгоднее за дёшево гнать продукцию в Европу, где типа жрачка стоит дешевле, нежели в Украине..
Хватит тягать с угла в угол то кило гречки,- съешьте его и выздоравливайте, а кульки-пакеты нехай жрут предприниматели- перекупы, фасовщики, кладовщики, и т.д. и т.п. ..
Відповісти | З цитатою
Прохожий  (23.11.21 12:44): А хлеб дорожает. Відповісти | З цитатою
Как-то так  (23.11.21 12:41): Пока мы собираем рекордные цены в магазинах. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті