Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Профі чи любитель – реєструйся! У Дніпрі пройде онлайн-турнір з шахів

Профі чи любитель – реєструйся! У Дніпрі пройде онлайн-турнір з шахів

Позмагатися з профі чи просто спробувати себе у грі в шахи.

Молодіжна рада Дніпра вдруге проведе шаховий онлайн-турнір «Дебют». Стартує він 18 листопада о 17:00. Для участі потрібно зареєструватися на платформі chess.com.

«Ми запрошуємо охочих від 14 до 35 років. Це можуть бути школярі, студенти університетів, коледжів тощо. Торік до гри приєдналося 70 гравців. Найкращі отримали подарунки (призерів було шість). Тому не хвилюйтеся, спробуйте сили», – запросила керівниця організаційної служби молодіжної ради Дніпра Єлизавета Балачина.
Турнір проходитиме у 7 турів. На партію дається 5 хвилин кожному учасникові.
«Можна зареєструватися на платформі (або здійснити вхід через свій Google або Facebook-акаунт). Через рядок «Шукати» знайти клуб «Молодь Дніпра». Подати заявку на вступ до клубу, там треба вказати ім’я та прізвище, номер телефону, дату народження, за бажанням заклад, де навчаєтесь, і, якщо є, розряд», – розповіла керівниця проєкту, представниця молодіжної ради Дніпра Олеся Прасол.
«Шахи – це вид спорту, який навчає нас логічно мислити та бути витриманими. Участь може взяти будь-хто, адже можна спробувати свої сили, позмагатися із профі чи тільки зробити перший крок в опануванні шахів. Тому долучайтеся, реєструйтеся!» – наголосила заступниця директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради Анна Браткова.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Кумомот  (16.11.21 15:19): Не могу найти клуб "Молодежь Днепра". Не находит. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті