Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
02:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Цьогоріч 5,2 тис мешканців Дніпропетровщини отримали субсидію на тверде паливо та скраплений газ

Цьогоріч 5,2 тис мешканців Дніпропетровщини отримали субсидію на тверде паливо та скраплений газ

У 2021-му 5,2 тис мешканців Дніпропетровщини отримали субсидію на вугілля та скраплений газ. Держдопомогу їм виплатили готівкою.

«Претендувати на отримання субсидії можуть домогосподарства, які не використовують природний газ або електроенергію для опалення. Її розмір визначають з огляду на дохід родини. У середньому це майже 4 тис грн», – сказала начальниця управління департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОДА Вікторія Чернигіна.

Субсидію на тверде паливо та скраплений газ призначають раз на рік та виплачують готівкою. Кошти надходять на особисті банківські рахунки або приносять листоноші.

Аби скористатися держдопомогою, слід заповнити заяву і декларацію та подати документи у зручний для себе спосіб. Наприклад – звернутися особисто до ЦНАПу чи органу соцзахисту. Або відправити документи поштою до органів соцзахисту населення. Оформити субсидію можна і онлайн на сайті Мінсоцполітики.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті