Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
17:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Карпівці завершують реконструкцію шкільного стадіону

У Карпівці завершують реконструкцію шкільного стадіону

Реконструкція стадіону Карпівської школи на фініші.

Там облаштовують поле для мініфутболу, ігрові та гімнастичні майданчики, бігові доріжки. Локації для молодших учнів – із каруселями та гойдалками. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«У школах регіону створюємо сучасні умови для занять фізкультурою. Все – аби якомога більше дітей долучалися до здорового способу життя. Стадіон карпівського навчального закладу перетворюємо на цілий спортивний комплекс», – зазначив Валентин Резніченко.
Стадіон Карпівської опорної школи реконструюють за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».
«Роботи на завершальному етапі. Бігові доріжки, майданчик для баскетболу і волейболу – вже із нетравматичним гумовим покриттям. Поле для мініфутболу буде зі штучною травою. Зараз монтуємо сучасне освітлення та огорожу», – розповів представник підрядної організації Віталій Науменко.
Підрядники облаштовують і три гімнастичні майданчики – із турніками та брусами. Там проходитимуть уроки фізкультури.

«На сучасних яскравих майданчиках дітям набагато цікавіше буде займатися. Їм вже кортить там розім’ятися. Постійно запитують, коли вже відкриють стадіон. А ще зможемо проводити змагання, одночасно з різних видів спорту», – поділилася вчителька фізкультури Юлія Лущенко.
Наймолодші учні матимуть два майданчики для активних розваг. Там проводитимуть час на перервах та у групах подовженого дня. Нині будівельники встановлюють каруселі й гойдалки. Буде і тіньова альтанка.

У Карпівській опорній школі – понад 200 учнів. Це мешканці 6 сіл.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті