Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
18:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У передмісті Дніпра з'явиться новий басейн

|«« «« »» »»|

На Дніпропетровщині зводять «з нуля» ще один басейн У Слобожанському «з нуля» зводять триповерховий басейн. Він буде енергоефективний, зручний для людей з інвалідністю. Плаванням зможуть займатися і дорослі, і діти. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. «У 2018-му звели для мешканців Слобожанської громади сучасний спортивний комплекс. Поруч «з нуля» будуємо ще одну споруду. У ній буде два басейни – для дітей та дорослих», – розповів Валентин Резніченко. Разом дві будівлі створять архітектурний ансамбль. Фасад басейну буде вентильований та енергоефективний. Він допоможе зберегти у приміщенні потрібні температуру і рівень вологості. «Для очищення води установимо сучасні фільтри. Вони знищуватимуть максимальну кількість бактерій», – сказав представник підрядної організації Денис Кононов. Нині підрядники завершують монтувати залізобетонний каркас майбутньої будівлі. Всередині вже готові обидві чаші басейнів. «У планах – залучити професійних тренерів. Навчати плаванню дітей та дорослих. Зможемо проводити і обласні змагання. Будівля буде доступною для людей з інвалідністю. Приміщення оснастять ліфтом», – розповів директор спорткомплексу Володимир Дейнеко. Доріжки басейну для дорослих будуть довжиною 25 метрів, для малечі – 10. «Із нетерпінням чекаємо на відкриття басейну. У громаді багато охочих оздоровитися та поплавати. І дорослих, і малечі», – поділилася мешканка Слобожанського Наталія Ільченко. Басейн у Слобожанському – один із проєктів програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Його зводять державним, обласним та місцевим коштом.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Анастасия  (22.11.21 15:00): Это просто замечательные новости! Очень не хватает бассейна на левом берегу. С нетерпением ждём открытия) Відповісти | З цитатою
Дед Мазай  (20.03.21 01:03): Трёхэтажным только мат бывает Відповісти | З цитатою
;)  (19.03.21 13:09): Ура!!! На Левом берегу вообще бассейна никакого... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті